Hoe vaak heb jij wel niet in je hoofd dat je echt eens langs een nagelstylist of wenkbrauwbar moet? Vaak zijn dat afspraken die je voor je uitschuift. Hoe handig is het dat SOAP TREATMENT STORE nu geopend is in De Bijenkorf Amsterdam? En er volgen er nog meer!

SOAP TREATMENT STORE

Lekker met je vriendinnen of moeder aan het shoppen? (check hier de leukste steden) Dan kun je jezelf tijdens een shopsessie trakteren op een verwenmomentje. Of hoe leuk is het om je vriendin als verrassing voor haar verjaardag mee te nemen? Je kunt hier bijvoorbeeld een manicure laten doen of de bekende THE SOAP BROW laten aanmeten. CG!’s hoofdredacteur spreekt uit ervaring: dit móét je een keer geprobeerd hebben!

SOAP treatment store

VIP-dag

Onlangs opende deze nieuwe must-visit vestiging in De Bijenkorf Amsterdam met een Everybody is a VIP dag waar wij vaste SOAP-fans The Blonde Tigers, Billierose, Beautify en Moïse Trustfull al spotten. Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Dan kun je later dit jaar ook naar De Bijenkorf vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Amstelveen. In 2018 komt daar Eindhoven nog bij!

Meer weten? Kijk op http://www.soaptreatmentstore.com/

SOAP Treatment Store

LEES OOK: