Haar

Met de producten van Kérastase heb je altijd een goede haardag

Je haar is kinda important. Het is een belangrijk onderdeel van de eerste indruk die je op anderen maakt, maar het is ook voor jezelf best een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Je wil natuurlijk dat je haar er mooi uitziet en fijn aanvoelt, zelfs nu je nergens naartoe gaat (maar er toch leuk uitziet op die selfies).

Hoe je haar zit en voelt is voor een groot deel afhankelijk van de haarproducten die je gebruikt. Heb je al eens van Kérastase gehoord? Dit merk heeft haarproducten voor ieder haartype!

Welk haartype je ook hebt, er is een haarproduct voor

Opstandig haar?

Heb je van dat opstandige haar? Haar dat altijd precies de verkeerde kant op krult of gewoon een ontembare massa haren op je hoofd? Kies dan voor de Nutritive-lijn van Kérastase. Deze lijn bestaat uit shampoo’s, maar ook uit haarmaskers. Alles om jouw droge, weerbarstige lokken te temmen én zijdezacht te krijgen.

Blonde lokken?

Ben je gezegend met mooie blonde lokken? Dan weet je waarschijnlijk dat blond bij gebruik van de verkeerde shampoo al snel geel wordt. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Ook hier heeft Kérastase shampoo voor. Kies voor Blond Absolu en jouw blonde haren blijven prachtig blond, zonder ook maar een zweem van geel.

Geverfd haar of highlights?

Ook met geverfd haar of haar met highlights kun je prima met Kérastase uit de voeten. Wil je jouw geverfde haar zo lang mogelijk mooi houden? Kies dan voor de Réflection-lijn. Deze producten zorgen ervoor dat jouw geverfde haar langer mooi blijft. Zo kom je de lockdown door zonder vervagende kleuren!

Kies precies die Kérastase die bij jouw haar past

Heb je last van een vette hoofdhuid? Van roos? Van haaruitval? Groeit je haar niet snel genoeg naar je zin? Is je haar wel héél fijn? Heb je last van slappe lokken? Voor al deze haarproblemen is er wel een product van Kérastase beschikbaar. Heb je geen haarproblemen, maar wil je gewoon een goede shampoo? Ook dan kun je heel goed gebruik maken van Kérastase shampoo.

Zo heb je iedere dag weer een goede haardag!

Dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het wassen van haar

Beeld: Gettyimages

*Ingezonden artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen