Billie Eilish Getty Images, Kevin Mazur

Met deze mascara én hack creëert Billie Eilish haar long natural lashes

Afgelopen weekend waren de Grammy’s, vol prachtige rode loper looks met geweldige dresses en matching mondkapjes. De make-up artist van Billie Eilish deelt nu de gorgeous look van Billie mét mascara hack voor die lange natuurlijke wimpers!

Billie Eilish bij de Grammy’s

Alhoewel de Grammy’s dit jaar een stuk was anders dan andere jaren, pakten de celebs ook in 2021 uit met hun looks. Zo stalen onder andere Beyoncé en Taylor Swift de show, maar ook Billie Eilish viel op in haar amazing matching outfit! (Check hier een recap van alle looks, nominaties en prijzen).

Billie rockte een outfit waarbij alles in dezelfde print was, inclusief haar bucket hat, nagels en mondkapje! Ook heeft de look van Billie iets weg van de tie-dye-trend en van de ’00s. Zoals altijd droeg Billie een pretty natural make-up look, maar one thing valt op: haar amazing lashes! What’s her secret?

De make-up artist van Billie Eilish

Gelukkig hoeven we hier niet nachten over wakker te liggen, aangezien niemand minder dan Billie’s very own make-up artist Robert Rumsey op zijn Instagram Billie’s totale Grammy look deelde, inclusief tips! Dus wil jij de soft glowy look van Billie namaken? Read and learn!

Check ook: Deze zes mascara fouten maken we allemaal

Kush High Volume Mascara

Beauty producten van Billie

Voor de lashes van Billie gebruikte Robert de KUSH High Volume Mascara van MILK. Dat is een mascara die veel volume geeft, maar waar je wel een beetje mee moet oppassen, omdat ‘ie anders te klonterig wordt. Ook Robert is daarvan op de hoogte en geeft daarom als tip: ‘Veeg overtollig mascara af met een tissue en doe twee lagen voor a natural look.’ Yep, staat genoteerd Robert!

Op zoek naar meer goede mascara’s? Check dan ons lijstje van fijnste mascara’s! Benieuwd naar meer beauty products van Billie’s look? Check dan de Insta-post van Robert hieronder!

Check ook: Grammy’s recap: looks, nominaties en prijzen

 

Bron: Cosmopolitan UK, Instagram @robrumseymua | Beeld: Getty Images, Kevin Mazur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen