Nars Orgasm collectie - CosmoGIRL

Nars komt met Orgasm-collectie

Nars is een chique de piek merk met een een blush die op iedereens wishlist staat; Nars Orgasm. Nu heeft Nars ingespeeld op de populariteit van de blush met een nieuwe, complete Orgasm-collectie.

Blozende wangetjes

De roze blush met sexy naam bestaat al 20 (!) jaar en om deze mijlpaal te vieren, komt Nars dus met een nieuwe collectie. De B-Day collection bestaat uit een lipgloss, een oogschaduwpalette (kun je ook op je wangen smeren), een highlighter en natuurlijk de Nars Orgasm herself. De make-upjes zitten in schattige, roze verpakkingen voor deze speciale verjaardag. De kleuren van het gehele palette hebben allemaal een speciale naam om de Nars-bestseller te eren. In het oogschaduwpalette zit zelfs dé blushkleur. Natuurlijk kun je voor het gemak Orgasm gewoon op je ogen smeren, daar hoef je geen palette voor kopen. Maar die andere kleurtjes in het paletje maken ons wel hebberig, perfect voor het aankomende seizoen.

Orgasm galore

De namen in het palette zijn net zo gasping als hun grote zus. De mauvekleur heet Deep Orgasm, de kopere kleur Orgasm Fever en een lichtroze kleur draagt de naam Super Orgasm. De collectie kun je sadly alleen kopen via Sephora of online. Gelukkig hebben we in Parijs een Sephora, misschien leuk om er een Disneyreisje aan vast te plakken? Of gewoon via de website bestellen? Vind je dat een brug te ver, dan kun je in ons eigen kikkerlandje een andere mooie collectie halen; Urban Decay x Game of Thrones.


LEES OOK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen