fenty-beauty-cg

YAS! De nieuwe collectie van Fenty Beauty komt eraan

Van de nieuwe collectie heeft bad gal Riri herself op Instagram al meerdere foto’s gedeeld, en vooral het palette valt bij veel girls in de smaak. Blok 6 juli in je agenda, want deze nieuwe collectie van Fenty Beauty moet je hebben.

Moroccan Spice

De nieuwe collectie is geïnspireerd op het Midden-Oosten en volledig gefocust op de ogen. In de collectie vind je een oogschaduwpalette met zestien amazing kleurtjes, een primer, eyeliner en twee brushes. Perfecte basics dus!

Pro filt’r

Hoewel een primer bedoeld is om voor onder je oogschaduw, om alles op zijn plaats te houden, kan je deze door de subtiele kleur ook gebruiken als oogschaduw. Tip: laat de primer ongeveer een minuut drogen voordat je de oogschaduw aanbrengt. Zo is de oogschaduw nog feller.

Flyliner

Rihanna heeft aan iedere eyeshape gedacht. Met de extra lange flexibele tip, creëer je gemakkelijk een dunne lijn, dikke lijn en alles in between. Daarnaast is de eyeliner waterproof, dus no worries voor uitgelopen make-up.

Tapered blending brush & All-over eyeshadow brush

Of je nu voor een smokey eye gaat of voor een everyday look, deze brushes komen goed van pas. Bovendien zijn de haren superzacht, waardoor het blenden easy peasy wordt.

LEES OOK:

Fotografie: Instagram (@fentybeauty).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen