Nikkietutorials (2)

NikkieTutorials dropt vandaag haar gloednieuwe oogschaduw palette and it looks amazing

Attention all beautylovers: Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials lanceert vandaag haar brand-new kleurrijke oogschaduw palette in samenwerking met BEAUTY BAY!

NikkieTutorials x BEAUTY BAY

Het palette heeft een ‘bright side’ en een ‘dark side’ en is gevuld met 20 kleuren, die variëren van super shimmery tot ultra mat. Daarnaast heeft het palette een ‘normale’ spiegel én een ‘vergrotende’ spiegel. Superhandig!

Eindelijk weer eens wat positiefs voor Nikkie, na haar ellende de afgelopen weken.

Oogschaduw namen

De kleuren oogschaduw hebben allemaal hun eigen naam, waar overal weer een uniek verhaal achter zit. Zo staat ‘Mikai’, de rode kleur in het ‘hart’ van het palette, voor Nikkie’s kleine broertje die een paar jaar geleden overleed en zijn de kleuren ‘Mama Tutorials’ en ‘Mr. Tutorials’, gebaseerd op de favoriete kleur van Nikkie’s moeder en de oogkleur van Dylan, Nikkie’s verloofde. Ook Nikkie’s honden, Ivy en Mila, hebben hun eigen kleur op het palette gekregen.

Verder kun je ook een hoop Nederlandse woorden in het palette terugvinden, zoals ‘Vla’, ‘Basic Trut’, ‘Zomer’ en ‘Amsterdamn’. Ook zit achter de kleur ‘Roxy Catan’ een grappig verhaal, aangezien dit de ‘undercover’ naam was van Nikkie toen ze anoniem in een hotel moest verblijven.

Wist je dat NikkieTutorials ook een eigen make-uptalentenjacht krijgt?

Launch

Het nieuwe palette kost €30 en dropt vanavond om 19:00 uur op beautybay.com, maar je kunt je ook nu alvast inschrijven op de wachtlijst om van een palette verzekerd te zijn. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!

Ook wij zijn erg excited om dit nieuwe palette uit te proberen!

Check ook: Deze kleurrijke oogschaduw palettes moet je hebben

Alle info over het palette check je in de video hieronder:

LEES OOK:

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen