Parfum

QUIZ: Welke zomerparfum past het beste bij jou?

Heb jij een forever favourite of ben jij inmiddels ook weer toe aan een nieuw parfum? Doe de quiz en find out welk zomerse luchtje het beste bij jou past!

De struggle van parfum kopen

Wie kent de struggle niet: je wil een nieuw parfum, maar doet er vervolgens forever over om een nieuwe te kiezen omdat je eindeloos in de winkel aan luchtjes zit te ruiken, totdat ze allemaal hetzelfde ruiken en je maar naar huis gaat zonder iets te kopen. Een parfum is vaak aan de prijzige kant, dus je wil niet zomaar iets kiezen zonder dat je zeker weet dat je het lekker vindt ruiken, right?

Onze quiz kan je al een eindje op weg helpen, maar wil je nou echt op je eigen gemak luchtjes uittesten of ben je iemand die het liefste elke dag een ander luchtje draagt? Dan is Parfumado je reddende engel in nood.

Scroll onder de quiz naar beneden voor uitleg en een leuke kortingscode!

Parfums scoren?
Sweet Like Candy
Light Blue
Escentric Molecules

Parfumado

Parfumado is eigenlijk een soort abonnementenservice voor parfum! Je kunt hier elke maand een nieuwe parfum kiezen die je dan als kleine versie (8 ml) thuisgestuurd krijgt, gewoon door de brievenbus. Je kunt met dit luchtje vervolgens een maand doen en als er een nieuwe maand aanbreekt, kun je weer een nieuwe geur kiezen!

Geen idee waar je moet beginnen (je kunt namelijk uit meer dan 350 parfums kiezen)? Dan kun je een uitgebreide quiz doen om te kijken welke geur bij jou past óf je kunt persoonlijk bellen met de experts van Parfumado.

Zo kun je dus perfect uitvogelen welk luchtje jij superlekker vindt (voordat je de dure fullsize versie koopt), maar het is ook perfect voor diegene die juist elke maand weer iets nieuws willen (+ de mini versie past perfect in je tas). Je kunt de service anytime pauzeren of stopzetten.

Ben je (net als wij) excited geworden ? De service van Parfumado kost €14,95 per maand (wat echt een mega deal is al je bedenkt hoe duur een fullsize versie van een parfum is), en met de code PARFUM2020D krijg je nu 30% korting op je eerste maand! Klik hier voor meer info en om een abonnement te nemen!

Parfumado Ipad

DOE OOK DEZE QUIZZES:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen