Gua Sha Anp

Shop: De trending Gua Sha steen van TikTok voor de perfecte kaaklijn

Oké, we MOETEN het even hebben over de Gua Sha steen. Deze beauty hack gaat namelijk totally viral op TikTok en we are obsessed!

Wat is een Gua Sha steen?

Eerst was de jaderoller hét beauty item dat je in huis moest hebben, maar nu is de Gua Sha het nieuwe gespreksonderwerp op TikTok. De Gua Sha komt oorspronkelijk uit China en wordt daar al eeuwenlang gebruikt. De steen is meestal gemaakt van Jade, een beschermende steen die zuivert en ontgift.

Door de steen als massage te gebruiken in je dagelijkse routine, verbeter je de bloedsomloop voor een strakkere en gladde huid, help je je spieren te ontspannen en verwijder je vochtophoping in je gezicht. Resultaat: een gladde, strakke huid met een snatching kaaklijn!

Hoe gebruik je de Gua Sha steen?

Plaats de gladde kant van de Gua Sha steen in een hoek van 45 graden tegen je gezicht. Beweeg de steen met lichte druk in een vloeiende beweging naar de boven en buitenkant van je gezicht. Een gouden tip: breng eerst wat olie aan op je gezicht, op die manier is het proces eenvoudiger en glijdt de steen soepel over je huid.

Check hier een aantal resultaat vids

@130bm

Go buy a gua sha!!! (Ignore the fact I had just woke up in both of these pics) #guasha #facialmassage #facegym #jawlineexercise

♬ Yucky Blucky Fruitcake by IAmDoechii – SUDANI.
@harperkaminski

thank god for chinese medicine!!! i’m in love with my gua sha now #guasha

♬ originalljud – S U P E R M O D E L S

Shop de Gua Sha steen

gua sha
SHOP
gua sha
SHOP
Schermafbeelding 2021 05 05 Om 11.51.02 1
SHOP

Nog niet genoeg gekregen van TikTok? Check ook: TikTok Tuesday: nieuwe dans, garlic food trend en more

Beeld: ANP – Science Photo Library

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen