Zelfbruiner

Shoppen: de beste zelfbruiners

Nu de zon weer gaat schijnen en het warmer wordt (yay!), komen de korte broeken, rokjes en jurkjes weer uit de kast. Alvast een voorsprong maken, zodat je al helemaal bronzed naar buiten kan? We got you met deze zelfbruiners!

De beste zelfbruiners

Je lichaam of gezicht insmeren met een zelfbruiner hoeft natuurlijk helemaal niet, alleen als je dat zelf mooier vindt. Voor anyone die graag een bruiner kleurtje wil hebben, hebben we de bestie opties voor zelfbruiner op een rijtje gezet.

Weten hoe je een zelfbruiner perfect aanbrengt? Klik dan hier.

Bondi Sands

De Australische tan om jaloers op te zijn. Helaas hebben we in Nederland niet zo vaak zon als in Australië, maar met de zelfbruiner van Bondi Sands lijkt dat helemaal geen probleem te zijn. Bondi Sands is een foam die je één uur na aanbrengen eraf wast. Ga je voor een meer gebruinde look, dan kun je de zelfbruiner maximaal zes uur in laten trekken en daarna afspoelen. Voor het mooiste resultaat is het handig om deze met een Bondi Sands handschoen aan te brengen. Met deze zelfbruiner heb je voor ongeveer een week een mooie tan. Score!

Bs Self Tanning Foam Light Medium 200ml 1 2000x
SHOP

L’Oréal Paris

Liever voor één keertje wat bruiner in plaats van een hele week? Dan is de BB cream van L’Oréal Paris ideaal voor jou. Dit is een crème die na aanbrengen afwasbaar is en ook niet afgeeft. De crème zorgt voor covering van bijvoorbeeld blauwe plekken en je benen voelen ook nog eens heel zacht aan!

Loreal Paris Sublime Bronze Bb Dream Legs Wash Off Fair Medium 3
SHOP

Dove

De zelfbruiner van Dove is perfect als je niet al teveel geld wil uitgeven aan je fake tan. Deze budget zelfbruiner geeft een subtiel, bruin kleurtje voor een gezonde look.

Prd Front 5118002 1 600x600 1
SHOP

Lancaster

Als je niet zo’n fan bent van mousses en creams, zijn er ook goede zelfbruiners in de vorm van een olie. De self tanning producten van Lancaster zijn iets prijziger dan bovenstaande, but it shows! De olie geeft een mooie golden glow en laat geen vlekken achter.

Vlekken van je zelfbruiner? Zo haal je ze weg

Self Tan Gradual Body 1012708
SHOP

Clinique

Heb jij een erg gevoelige huid? Clinique got you covered! De getinte lotion is vetvrij waardoor het geen puistjes veroorzaakt. Naast dat is deze ook parfumvrij, dus ideaal voor de gevoelige huid.

Clinique Zelfbruiner Body Tinted Lotion Medium Deep
SHOP

Rituals

De lotion van Rituals geeft vooral een gezonde gloed, in plaats van een diepbruine kleur. Perfect voor the ones onder ons die de voorkeur hebben voor een super subtiel tintje. Omdat het een lotion is, voelt je huid mega silky!

Rituals Karma Self Tanning Body Lotion 8719134039733 3 550x550w
SHOP

Kruidvat

Wil je het zelfbruinen van je lichaam een keer uitproberen zonder gelijk veel uit te geven? Probeer de producten van Kruidvat dan eens. De self tanning cream van Kruidvat kost maar €4,69 en staat goed in verhouding tot de prijs. Wederom kun je door een dunne laag aan te brengen een subtiele kleur creëren en de kleur opbouwen door meerdere lagen aan te brengen.

Prd Front 4059560 1 600x600 1
SHOP

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen