mascara

SHOPPEN: De fijnste mascara’s

Het is soms heel lastig om de juiste mascara te vinden. Er zijn zó veel soorten en kleuren dat we het wel begrijpen als je even het overzicht kwijt bent! Daarom hebben we hier 8 soorten mascara’s die je zou kunnen proberen. Enne, mascara hoeft niet altijd duur te zijn om goed zijn werk te doen.

SHOPPEN: De fijnste mascara’s

Mascaraborsteltjes zijn in alle soorten en maten. Some people houden van volle borstels maar het kan ook zijn dat je daar niet mee overweg kunt. Dan is deze mini borstel een mooie optie voor jou!

mascara
Mascara €10,45 Yves Rocher 

Vind je het fijn om standaard een mascara in je tas te hebben? Deze mascara is niet al te groot en makkelijk om mee te nemen. Perfect for you!

mascara
L’Oréal Paris, Paradise Extatic €9,59 BOL.COM

De dunne kant van het borsteltje verbetert de krul in je wimpers en de bolle kant is om je wimpers een lift te geven. Dit is overigens ook de first ever mascara van Rihanna’s Fenty Beauty!

mascara
Mascara €21,60 FENTY BEAUTY 

Het kan ook zijn dat je niet vaak mascara gebruikt of even wat minder geld te besteden hebt. Dan is dit de perfecte oplossing! De Essence Curl Volume doet prima zijn werk en is ook nog eens betaalbaar.

 

mascara
Essence Curl Volume Mascara €2,99 KRUIDVAT

Deze beautyitems kun je beter niet aan iemand uitlenen!

Deze bruine mascara maakt je look minder ‘hard’ en zorgt voor natuurlijkere wimpers.

 

mascara

Mac in Extreme Dimension, bruin €10,00 DOUGLAS

Sometimes you have to get out of your comfort zone. Pak een keer die zwarte eyeliner, maak de perfecte wing en draag er een blauwe mascara bij. Geef je make-up look een color boost!

mascara
Miss Manga mega volume blauw €9,95 MAKE-UP SHOPPEN

Toch liever een wat voller borsteltje? Dan raden wij je deze mascara aan.

mascara
Kiss&curl Mascara €7,13 DOUGLAS 

Mascara gevonden, maar wil je nog wat extra verzorging voor je wimpers? Probeer dan eens de Paradise Primer van L’oreal Paris voor extra volume, lengte en verzorging!

mascara
L’oréal Paris Paradise primer extatic €13,49 KRUIDVAT

LEES OOK:

Beeld: Unsplash 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen