Lippenstift

SHOPPEN: Lippenstiften in een herfstkleurtje 

De ene na de andere najaarscollectie komt uit en het gat in onze hand wordt alsmaar groter. Nu de herfst toch echt is begonnen, moet onze make-up stash ook weer aangevuld worden met pretty herfstkleuren. Rood, bruin, paars… Wij zijn fan.

Herfstlipsticks

Deze rode lippenstift is echt gorgeous. Hij is van de nieuwe collectie MAC en dus helemaal fall-proof. De rode kleur kun je opbouwen en goed om mee te beginnen als je een keertje een rode lipstick wilt proberen. 

lippenstift
SHOP

Een lekkere cozy trui, je haar in een messy bun en deze lippenstift op… Zie je het al voor je?

lippenstift
SHOP

Als je van een iets subtielere look houdt, dan is deze kleur misschien iets voor jou. Hij lijkt iets meer roze op de foto, maar in het echt komt ‘ie heel natuurlijk over. Hij hoort bij de nieuwe fall collection van MAC en je shopt ‘m hieronder!

Doe ook de Quiz: Wat is jouw kleurtype?

lippenstift
SHOP

Deze nude tint is suited voor iedere gelegenheid. Het is een glanzende lipstick, waardoor je die extra winterse glow krijgt. We love it!

lippenstift
SHOP

Ga voor een iets zwaardere look met deze paarse tint van Bobbi Brown. Deze lipstick heeft een paarse glanzende tint die voor een uitdagende, maar classy look zorgt. 

Doe ook de Quiz: Welke make-up look past het beste bij jou?

lippenstift
SHOP

Deze shine lipstick van BE is perfect voor deze herfst. Het is mooie nude kleur die overal bij past!

Schermafbeelding 2020 09 30 Om 14.37.16
SHOP

Deze roze kleur is een echte eye catcher en dat mag ook wel met die sombere herfst dagen. En seriously, hoe mooi is deze verpakking?

Schermafbeelding 2020 09 29 Om 16.36.05
SHOP

Deze bruine tint is very pretty en perfect voor deze herfst. Het lijkt misschien een heftige kleur, maar je kunt ‘m net zo intens maken als je zelf wil.

Schermafbeelding 2020 09 29 Om 16.43.53
SHOP

Deze pretty pink lippenstift geeft je een extra glow tijdens de koudere dagen.

Schermafbeelding 2020 09 29 Om 16.51.37

SHOP

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Gerelateerde artikelen