SHOPPEN: NAKED Pallette, want Urban Decay stopt met de verkoop!

We laten even een traantje want Urban Decay stopt met de verkoop van ons favoriete pallete vol nude kleuren. We hebben het natuurlijk over NAKED. Elke zes seconden werd er één verkocht. In totaal 20 miljoen exemplaren! Na acht jaar en een opbrengst van een miljard dollar vindt Urban Decay het mooi geweest. ‘Saying goodbye to NAKED is extremely bittersweet’, zei Wende Zomnir, één van de hoofdoprichters van Urban Decay, tijdens een persevent.

Urban Decay Brand Amsbassador, Nicole Richie rouwt om het verlies van haar favoriete pallete. Samen met beautyinfluencers Katy DeGroot, Shayla Mitchell, Chrisspy, Kandee Johnson en Christen Dominique zei ze een dankwoord tijdens de begrafenis. Hoewel het verlies groot is, is dit filmpje stiekem hilarisch.

 

Wende Zamir liet tijdens het persevent weten dat ze het zelf ook moeilijk vindt om afscheid te nemen van NAKED, maar dat het van belang is voor Urban Decay om te blijven groeien. ‘I will forever miss NAKED, but we plan to turn the grief into even more greatness. – just wait and see’. En deze laatste woorden voor NAKED bevestigen precies onze vermoedens. Het kan niet anders dan dat er iets over de top awesome voor terug komt. We hebben alleen even geduld nodig. Het goede nieuws is dat er nog niets is gezegd over NAKED2, NAKED3 en de Naked Heat palletes.

Zolang de voorraad strekt wordt de NAKED pallette nog verkocht dus grijp je kans nu het nog kan!

NAKED – Urban Decay €55,05

 

LEES OOK: Shoppen doe je online bij deze 15 webshops

Fotografie: Urban Decay

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen