vagina acne

Verschillende vagina’s op een rijtje

Geen één vagina is hetzelfde. Dat is iets wat je waarschijnlijk al weet, dus laten we iets duidelijker zijn: geen één vagina ziet er hetzelfde uit. De één heeft schaamlippen die iets meer uitsteken en bij de ander verbergen je schaamlippen de inner parts.

Wanna know welke verschillende vagina’s er zijn? Read on.

Innie/outie

Net als je navel, kan ook je vulva een innie of een outie zijn, legde oud-Playboy Bunny en nu ondergoedontwerper Gabriella Scaringe uit in een TikTok-video. And we mean… It’s not dat we didn’t know dat vulva’s in alle soorten en maten even normaal en mooi zijn, maar het feit dat de video inmiddels meer dan 8 miljoen(!) keer bekeken is, zegt alles. Net als de reacties erop, btw.

Je bent een outie als je binnenste schaamlippen iets meer uitsteken dan je buitenste schaamlippen. Houden je buitenste schaamlippen de inner parts meer binnen, ben je dus een innie. Maar, zoals ‘gabygabss’ terecht zegt: ‘Het is moeilijk om de cooter in twee categorieën in te delen.’ Waxsaloneigenaar Mel deelde vulva’s eerder al in in vijf verschillende soorten.

Verschillende vagina’s

Nieuwsgierig naar hoe de verschillende vagina’s eruit zien? Klik op de tegel en dan zie je een tekening van het bijhorende soort. Maakt het uit welke jij hebt? Absolutely. Not. We’re all equally and lovable!

Check ook: 8x dingen waar je je echt niet voor hoeft te schamen tijdens seks

Meer weten over de verschillende vagina’s en CG!’s Grote K*t Quiz doen? Check dan pagina 84 tot en met 87 van CG!’s Summer Issue!

CosmoGIRL! 3
KOOP HIER!

Bron: CG! #3 2021, Elite Daily, seksualiteit.nl (Rutgers), Sense | Tekst: Donna van der Kolk | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen