oogcreme

‘Wat kan ik doen tegen donkere kringen onder m’n ogen?’

Prangende vragen over mode en beauty? CG!’s Simone beantwoordt ze allemaal! In ons laatste In Bloom issue beantwoordde ze onder andere de vraag wat je kunt doen tegen donkere kringen onder je ogen.

Donkere kringen

Donkere kringen onder je ogen kunnen allerlei oorzaken hebben. De bekendste is vermoeidheid. Door vermoeidheid wordt de huid rond je ogen dunner en daardoor zijn bloedvaatjes beter zichtbaar. Ook kan het zijn dat je lichaam te weinig zuurstof of vocht krijgt, hierdoor stroomt het bloed trager en zijn bloedvaatjes ook beter zichtbaar. Daarom is het aan te raden om goed te slapen en bij het opstaan een oogcrème aan te gebruiken.

Oogcrème

Niet alleen de werkende stofjes in crème helpen tegen donkere kringen, ook het aan brengen is heel belangrijk. Geef jezelf een beetje extra massage door de crème lichtjes op de huid te deppen. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding en verminder je ook weer de donkere kleur. Maar dat zijn niet echt quick fixes.

 

verzorging

Florence by Mills under the eyes gel pads 60 stuks €39,99 DOUGLAS

 

 

verzorging

ONE. TWO. THREE! Eye Wonder Cream €20,59 DOUGLAS

Concealer

Moet je er vandaag echt fris uitzien? Dan kan een goede concealer wonderen doen. Bij voorkeur is je concealer een tint lichter dan je foundation. Ook deze breng je deppend aan. Zo voorkom je lijntjes.

verzorging

NYX Concealer €8,66 DOUGLAS

 

verzorging

Jeffree Star Magic Star Liquid Concealer €23,99 DOUGLAS

Heb jij ook een mode- of beauty vraag? DM die dan naar @cosmogirl_nl op Insta of mail naar modebeauty@cosmogirl.nl en wie weet beantwoorden we jouw vraag in ons volgende issue!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen