zelfliefde summit

Werk gratis aan je zelfliefde!

Ver- en beoordeel jij jezelf constant? Heb je veel stress van school, je bijbaan of je ouders? Trek je steeds de verkeerde jongens aan? Dan is het tijd om iets aan je zelfliefde te doen! 

Nadja van Osch, mindfulness & zelfliefde expert, geeft een gratis online zelfliefde summit waar jij van 16 tot 22 september aan mee kunt doen. Je krijgt onder andere inspiratie over:

  • Hoe je in jezelf kan gaan geloven
  • Hoe je jezelf kan opvullen in drukke tijden
  • Hoe je met jouw angst stem kan omgaan
  • Hoe jij je dromen waar kan maken
  • Hoe jij meer in je vrouwelijke kracht kan gaan staan
  • Hoe je in plaats van competitie juist collaboratie vrouwen sterk laat staan
  • Hoe je een burnout kan voorkomen

Er zijn superleuke gastsprekers:

Eve Tomaszewski – oprichters van de goaldiggers club, op een missie om vrouwen te empoweren en te helpen hun doelen in het leven te behalen met support van elkaar! Dag competitie, hallo collaboratie!

Nina Pierson– Allround superwoman. Oprichtster van SLA, co-founder van BEDROCK, co auteur van Bedrock het boek, mama van Ella (1), zwanger van haar tweede kindje.

Jet van Nieuwkerk – Auteur, maker van de driedelige serie ‘niet gezond meer’ en blogster die een happy en healthy leven promoot dat vooral niet te streng hoeft te zijn. Ze brengt orthorexia onder de aandacht in Nederland door haar persoonlijke verhaal te delen.

Caroline Glasbergen – oprichtster en eigenaresse van Fitshe, is genomineerd voor de viva400 vrouw en mijn business coach die vrouwen helpt te werken vanuit hun vrouwelijke essentie.

Emilie Sobels – oprichter van de female only coworking spaces hashtag workmode en co auteur van ‘Babe you’ve got this’ en de ultieme bossbabe!

 

Ben jij klaar voor een portie zelfliefde? Schrijf je dan hier gratis in! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen