HEMA valentijn make up winnen

Winnen: Valentijn make-up pakket van HEMA

Over iets minder dan een week is het Valentijn! Of je deze dag nou totaal #couplegoals doorbrengt, als happy single of gezellig met je BFF’s, het is natuurlijk altijd leuk om er stralend uit te zien. En dat kan, want HEMA komt dit jaar met een superleuke limited edition Valentijn make-up lijn en jij kunt het winnen!

 

HEMA Valentijn make-up pakket

Van Lipsticks in hartjesvorm en metallic lipglosses met hartvormige diamantjes, tot een felroze lipscrub en hartvormige blushes. Het kan niet romantisch genoeg en deze producten laten je instant shinen. Leuk voor jezelf of om je vriendinnen, moeder, oma of zusje mee in het zonnetje te zetten. CG! geeft 2x het HEMA Valentijns make-up pakket weg! Lees snel verder om te kijken wat je moet doen om dit te gekke pakket te winnen.

 

Wat zit er in het pakket?

Deze Valentijnsdag kom je zeker fleeky voor de dag. In het pakket zitten namelijk 3 lipsticks, 2 lipscrubs, 2 blushes en 3 metallic lipglosses.

 

Hoe kan ik winnen?

Volg @cosmogirl_nl op Instagram, like onderstaande foto en plaats een reactie met waarom jij of een van je vriendinnen dit pakket moet winnen. We maken de winnaars in de comments bekend.

 

LEES OOK:

 

Fotografie: HEMA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen