YES! Eindelijk op en neer scheren

Hoe vaak heb je tijdens het scheren van je benen niet gedacht: het leven zou zoveel makkelijker zijn als je het scheermesje gewoon heen en weer kon bewegen? Well… dat kan nu dus eindelijk! Wilkinson, we zijn je eeuwig dankbaar.

Tweerichtingsverkeer

Het scheermerk heeft namelijk een mesje ontworpen waarmee je in twee richtingen kunt scheren, wat betekent dat je in één keer door kunt zónder het mesje van je huid te hoeven halen. Typisch gevalletje: waarom bestond dit nog niet?!, maar nu ligt het gewoon bij de drogist om de hoek.

De Wilkinson Sword Intuition f.a.b. (van Forward And Backwards), zoals ons nieuwe lievelingsscheermes heet, heeft drie mesjes aan de bovenkant die in tegenovergestelde richting staan van de twee mesjes aan de onderkant. Simple as that. En dankzij de gel rondom de mesjes (die door water geactiveerd wordt) glijdt-ie ook nog makkelijk (heen en weer) over je huid.

fab scheren, scheermesje intuition, wilkinson - cg, cosmogirl

Test

Aan CG’s Donna de eer om ‘m uit te proberen. ‘Het was meteen de ultieme test, want ik probeerde ‘m uit op rokjesdag. Maar hij heeft de test goed doorstaan! Ik was dubbel zo snel klaar met mijn scheersessie als normaal. Mijn vriend was impressed. En ik trouwens ook; mijn benen waren heerlijk glad en zacht en dat in een handomdraai.’

Het scheermesje kost €13,99 en is vanaf nu verkrijgbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen