Ein-de-lijk weten we de lifehack van Kim K voor haar lange lashes. Ze maakt geen gebruik van wimperextensions, maar heeft toch graag iets langere wimpers. De tip van Kim? Breng wat concealer op het uiteinde van je wimpers aan. Als je dat laat opdrogen en er later met mascara overheen gaat, lijken je wimpers voller en langer.

Tips

Geen concealer in huis? Dan hebben we hier nog vijf manieren verzameld, zodat je lashes net zo lang worden als die van Kim.

1. Breng de mascara niet alleen op het uiteinde van je wimpers aan. Zo voorkom je dat ze sneller afbreken.

2. Vermijd waterproof mascara. Ook al is het heel chill dat je mascara bij een dagje strand niet uitloopt. Je moet nu extra hard schrobben om alles eraf te halen en dat betekent bye bye lange wimpers.

3. Er bestaat natuurlijk ook zoiets als een wimperserum. Je moet het een aantal weken elke dag aanbrengen, maar hey, dan heb je ook wat.

4. Wat dacht je van old school nepwimpers? Gewoon van de dichtstbijzijnde drogisterij.

5. Olie is je bestie. Pas alleen wel op dat het niet in je ogen terecht komt!

 

Lippen

Nu je van die lange wimpers à la Kim K hebt, wil je natuurlijk ook fancy lippen. As you might know heeft Kim een app vol beautytips en daar vonden we ook de volgende tip in. Pak die concealer er snel bij, want van deze tip word je megablij. Ready? Begin dan met het scrubben van je lippen. Vervolgens breng je de concealer eroverheen aan en stift je je lippen met je favo kleur. Wedden dat jouw lippen nu extra poppen.

 

Lees ook: Zo verwijder je make-up vlekken uit je kleding

Fotografie: Instagram (@kimkardashian).