Haar

Zo krijg je perfect gestyled haar terwijl je slaapt

Met deze lazy-girl tricks hoef je minder lang te stylen – en heb je dus meer tijd om te snoozen! #wins. Vind je haartype hieronder en volg de stappen. Begin met vochtig (geen nat!) haar om je texture een extra boost te geven in de ochtend.

Geef steil haar slag

Avond:

Mist een texture spray over je hele haar en maak dan twee knotjes. Draai elke knot weg uit je gezicht en plaats ze laag op je hoofd. Als je op je zij slaapt, plaats ze dan laag en achterin in je nek. Zet ze vast met schuifspeldjes.

Ochtend:

Leg die croissantjes maar vast in de oven, want dit duurt maar een paar seconden. Het enige wat je hoeft te doen: je knotjes loshalen, een beetje zachte wax erin kneden en tadaa! Pretty, soft effortless waves.

Ook is er een speciale TikTok hack waarmee je met het koord van je badjas super easy overnight krullen kunt maken. Check hier hoe hoofdredacteur Ivana de hack testte (het werkt écht). 

Toolkit:

Avond

Wave spray

Ouai wave spray €27,95 – ZALANDO

Ochtend

Wax

Messsed up wax Lee Stafford €9,73 – €8,76 – DOUGLAS

Geef je slag een beachy vibe

Avond:

Prep met een anti-frizz lotion en maak twee knotjes. Split je twee helften nu ook weer in tweeën en maak een rope braid door de twee helften uit je gezicht te draaien. Draai die dan weer in elkaar, totdat ze een knotje vormen. Zet de boel vast met een elastiek en speldjes.

Ochtend:

Wake up, maak los en schud uit. ‘Als de ropes loskomen, houd je heel zachte waves over’, zegt haarstylist Annie Rush van NYC’s Marie Robinson Salon. Spritz nu nog wat salt spray over je waves voor een beachy straight-outta-the-sea-effect.

Last van haaruitval? Deze 6 dingen kunnen de oorzaak zijn.

Toolkit:

Avond

Anti-pluis

L’oreal Elvive Dream Lenghts sleek anti-pluis serum €8,99 – KRUIDVAT

Dit is hoe vaak je nou écht je haar moet knippen!

Ochtend

Surf spray

Surf infusion Bumble and Bumble €14,95 – ZALANDO

Wil je ook weten hoe je je strakke krullen losser maakt? Dit en meer tips lees je in het nieuwste LOVE issue van CG!. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Het issue kun je ook gewoon online lezen!

LEES OOK:

Bron: CG! In Love issue #3

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen