Make-up

4x Zo verwijder je make-up vlekken uit je kleding

Je hebt je lippen net pretty pink gestift, zit binnen vijf minuten ook heel je kleding onder… Je vriend(in) is boos, want er zit foundation op zijn/haar nieuwe witte shirt. En je favoriete blush is kapotgegaan in je tas. Uh, oh… wat nu? CG! to the rescue. Met deze tips is de vlek in no time verdwenen!

1. Make-up doekjes

Jup, it’s that easy. Gebruik gewoon een make-up doekje. Het werkt niet alleen voor je gezicht, maar ook voor vlekken in je kleding.

2. Scheerschuim

En de saving angel is: scheerschuim! Ja echt, en het is supermakkelijk. Breng wat scheerschuim aan op de vlek, laat het tien minuten zitten, spoel het af met koud water. Et voilà, alles is weer zo clean als het maar kan.

3. Een haardroger

Als je een losse poeder gebruikt, snap je vast hoe frustrerend het kan zijn als het op je kleding terecht komt. Vooral als het een lichte poeder op een donkere stof is en even ‘snel’ afvegen, maakt het alleen maar erger. So what to do? Pak een haardroger en blaas het er vanaf. Easy peasy lemon squeezy.

Lees hier waarom je ASAP je hair tools moet schoonmaken

4. Schoonmaakmiddel

In eyeliner, oogpotlood, mascara en wenkbrauwpoeder zit vaak veel vet. Je kunt het beste eerst even wachten totdat de vlek is opgedroogd. Daarna dep je het af met schoonmaakmiddel die ook gebruikt wordt om vet mee te verwijderen and you’re good to go.

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen