Je hebt je lippen net pretty pink gestift, maar binnen vijf minuten zit heel je kleding al onder. Je vriendje is boos, want er zit foundation op zijn nieuwe witte shirt. En je favoriete blush is kapotgegaan in je tas. Uhoh… wat nu? CG! to the rescue. Met deze tips is de vlek binnen no time verdwenen!

Lees ook deze 12 lifehacks voor veel voorkomende vlekken

 

Make-up doekjes

Jup, it’s that easy. Gebruik gewoon een make-up doekje. Het werkt niet alleen voor je gezicht, ook vlekken in je kleding verdwijnen hierdoor.

 

Scheerschuim

En de saving angel is: scheerschuim! Ja echt, en het is supermakkelijk. Breng wat scheerschuim aan op de vlek, laat het tien minuten zitten, spoel het af met koud water. Et voilà, alles is weer spik en span.

Lees ook deze 7 beauty frustrations 

 

Een haardroger

Als je een losse poeder gebruikt, snap je vast hoe frustrerend het kan zijn als het op je kleding terecht komt. Vooral als het een lichte poeder is, die op een donkere stof terecht komt. Even snel afvegen, maakt het alleen maar erger. So what to do? Pak een haardroger en blaas het er vanaf. Easy peasy lemon squeezy.

 

Schoonmaakmiddel

In eyeliner, oogpotlood, mascara en wenkbrauwpoeder zit vaak veel vet. Het beste kun je even wachten totdat het is opgedroogd. Daarna dep je het af met schoonmaakmiddel dat bedoeld is op vet te verwijderen & you are ready to go!