Glamlook

Zo zie jij er glam uit tijdens de feestdagen

Alhoewel we Sinterklaas nog maar net hebben gehad, zitten de volgende feestdagen alweer op ons te wachten. Zo komen de kerstdagen er natuurlijk aan, net zoals Oud & Nieuw. Deze dagen zullen we door het coronavirus wat anders dan normaal moeten vieren, maar dat is geen reden om er niet alsnog glam uit te zien. Zo’n glam look kun je creëren met de onderstaande tips.

Zwart

Twijfel je over wat je moet dragen? Dan is het altijd slim om iets te kiezen dat een zwarte kleur heeft. Het is een kleur die perfect past bij any elegante look en eigenlijk is er niets chiquer dan een helemaal zwarte outfit. Bovendien is het ook gewoon een snelle oplossing als je niet veel tijd hebt om je klaar te maken voor de feestdagen. Als je alsnog iets van kleur wilt toevoegen aan je look, zou je kunnen kiezen voor gekleurde nagellak, al is dit ook natuurlijk mogelijk met behulp van accessoires.

Pumps

Wil je je outfit stylen met een paar leuke schoenen? Ga dan bijvoorbeeld voor een paar pumps, die je look echt een boost zullen geven. Deze schoenen zullen je uitstraling namelijk nog net op een ander niveau brengen. De feestdagen zijn natuurlijk het perfecte moment om je pumps uit de kast te halen, al kan je ze natuurlijk ook dragen in everyday life. Combineer je zwarte outfit bijvoorbeeld met een paar zilverkleurige metallic pumps. Deze staan ook geweldig onder een spijkerbroek of een pantalon.

Accessoires

Je glam look is natuurlijk niet af zonder wat accessoires als cherry on top. De kans is dan ook groot dat je kast vol ligt met handtassen, sieraden, hoeden, zonnebrillen en sjaals. Alhoewel je deze accessoires niet per se bewaart voor de speciale gelegenheden, kan je ze natuurlijk perfect uit je kledingkast halen voor de feestdagen. Zoals we al zeiden, kun je een zwarte outfit goed combineren met zilverkleurige pumps. Dit kan je weer perfect matchen met zilverkleurige accessoires. Denk aan het tasje waarin je een flesje parfum in meeneemt, maar ook voor je kettingen, ringen en armbanden.

Beeld: Gettyimages

*Ingestuurd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Solomon Dreher
    Solomon Dreher
    Reactie: i love this well post
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen