tips

Zweetvoeten zijn met deze tips verleden tijd

Hoewel wij het liefst 24/7 op teenslippers lopen op een tropisch oord, moeten we dankzij het weer in ons kikkerlandje helaas regelmatig onze voeten opsluiten in dichte sneakers of laarsjes. Maar aan voeten die ‘gevangen’ zitten in schoenen zit een groot nadeel: zweetvoeten. Heb jij hier ook last van? Misschien kunnen deze tips je helpen.

1. Trek na je schoenen ook gelijk je sokken uit

Heb je de hele dag op school gelopen, gesport of tijdens het shoppen door de stad geslenterd? Dan wil je als je wanneer je weer thuis bent meteen je schoenen uitdoen. Trek na je schoenen ook meteen je zweterige sokken uit. Op deze manier kunnen je voeten even te luchten. Ook kun je ze even afspoelen onder de douch of een lekker voetenbadje nemen.

Lees hier wat de juiste manier is om je vajayjay te wassen. 

2. Lekker laten luchten luchten

Blijf niet met schoenen aanlopen als dit niet hoeft. Het is belangrijk dat je je schoenen ook even luchten. Dit kun je doen door ze even buiten neer te zetten.

Wist je dat de vorm van je voeten veel over je persoonlijkheid zegt? 

3. Gebruik deodorant

Wist je dat je – net als het opfrissen van je oksels – je ook deodorant kunt gebruiken voor je voeten? Spray daarom een beetje deo op je voeten of in je schoenen om ze fris te laten ruiken en zweet tegen te gaan.

4. Wissel van schoenen

Om je schoenen zo nu en dan te laten luchten, is het slim om van schoenen te wisselen. We zeggen niet dat je meteen drie paar nieuwe schoenen aan moet schaffen, maar af en toe te wisselen van sneaker, laars of slippers zal zweetvoeten zeker tegengaan.

LEES OOK:

Beeld: Getty Images |Bron: Vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen