delete

10x Delete je ex

Het is uit, maar via social media houd je hem/haar nog in de gaten en de FBI is er niets bij. We’ve all been there, but it needs to stop. CG! geeft je 10 redenen waarom je je ex moet deleten en wel NU.

Bye Felicia

1. Je blijft zijn/haar posts in de gaten houden, in de hoop dat je achter al die lachende gezichten en feestfoto’s ziet dat het toch niet zo erg goed met hem/haar gaat. Girl, who are you kidding? Denk je nou echt dat hij/zij een foto gaat posten van een bad day? Doe jij toch ook niet?

2. Jouw ex had de onhebbelijke neiging om alles wat -ie zag meteen online te gooien Geen film was veilig, geen Netflix-serie werd gespaard. Spoiler alerts zijn al mega vervelend, kun je nagaan als ze van je ex komen. Press delete.

3. ‘Maar wat als -ie toch weer contact met me wil opnemen? Dat gaat het makkelijkst via social media…’ WRONG! Het is finito, deal with it. En als hij/zij opeens al jouw insta posts gaat liken, voel je je alleen maar shittier.

4. De o-zo-boring foto’s van zijn/haar voetbal of gym selfies… Waarom zou je dat nog willen zien? Er zijn leukere dingen om naar te kijken. Foto’s van kittens bijvoorbeeld.

5. Je roept altijd het hardst dat een vriendschap met een ex impossible is, waarom zou het dan wel online kunnen? Nope, walk the talk en verwijder hem ook online.

6. That awkward moment dat er iets voorbij komt in zijn feed waar jij nog niet klaar voor was… De foto met zijn/haar nieuwe vriend(in). Wanneer je hem/haar niet meer volgt, kom je dat ook niet tegen op je feed.

7. De tijd dat je besteedt aan FBI spelen, kun je beter besteden aan nieuwe matches op Tinder. Thank you, next!

8. Stiekem houden jullie via de socials een wedstrijdje; Wie heeft er als eerst een nieuwe lover? Wie is de eerste die verder gaat? En wie is de eerste die jullie contact verbreekt op social media? Yep, dat ben jij.

9. Je wilt toch niet zijn/haar ego strelen en hem/haar laten denken dat jij nog steeds met hem/haar bezig bent? Dachten wij ook. Verwijderen maar!

10. Uit het oog, uit het hart: de belangrijkste reden om hem zo snel mogelijk te deleten.

 

LEES OOK:

Beeld: iStock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen