save the world

10x save the world!

Save the world! Voor wereld-verbeter-acties hoef je je niet speciaal in een rode cape te hijsen. Verbeter de wereld en begin bij jezelf met deze kleine acties to create a better (and healthy) world!

10x Save the world

1. Investeer één keer in een fancy plastic bottle en vul ‘m daarna steeds opnieuw met overheerlijk kraanwater.

2. Haal opladers nadat je deze gebruikt hebt uit het stopcontact en zet al je apparaten – zoals de tv en je laptop – écht uit in plaats van op slaapstand.

3. Draai de kraan vanaf vandaag dicht tijdens het tandenpoetsen.

4. Organiseer een kleding party met je BFF’s en doneer de overige kleding aan een goeddoel of tweedehands winkel.

5. Maak je eigen kleding! Zo weet je zeker dat er geen gebruik gemaakt is van kinderarbeid, én heb je ook nog eens een unieke outfit!

6. Spread love! Deel knuffels uit aan wildvreemden, help ouderen met oversteken en laat lieve briefjes achter in boeken van de bieb! Hier lees je nog véél meer dingen die je kunt doen om iemands dag beter te maken!

7. Lekker stranddagje gehad met vriendinnen? Laat je afval niet slingeren en verzamel al je rotzooi en gooi deze in de prullenbak.

8. Ban de bio-industrie en fastfood, en eet alleen nog maar healthy stuf! Wordt je body ook nog eens ontzettend happy van.

9. Koop niet iedere keer opnieuw een plastic tasje in de winkel, maar prop je spullen gewoon in een hippe juten (a.k.a herbruikbare) tas.

10. Surf chick of zeehondenliefhebber? Houdt het strand schoon en save the world!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen