Claire Lucia lijdt aan een ernstige vorm van de dreamer’s disease. Maar het blijft niet alleen bij dromen. Als ze iets wil, gaat ze er helemaal voor. Van deze powerbabe, die trouwens deze maand op onze cover staat(!), kunnen we dus nog een hoop leren. Zoals deze 5 dingen.

 

1. Claire is een dreamchaser.

We zeiden het al: als iemand haar dromen najaagt, is het Claire wel. Zo zette ze haar eigen brand op en liet ze zich niet tegenhouden om naar New York te vertrekken, ook al moest ze daarvoor haar vriendje achterlaten in Nederland. Ze deed het gewoon en look where it got her.

 

2. Claire geeft niet op!

Iedereen heeft z’n ups en downs. Claire ook. ‘Toen ik begin dit jaar terugkwam uit NY, viel ik in een gat. Dan zat ik voor me uit te staren en kon ik gewoon janken zonder te weten waar ik verdrietig om was’, vertelt ze deze maand in CG!. Dat gevoel heeft een paar maanden geduurd, maar nu gaat ze weer als een speer en is ze zelfs weer terug op YouTube. Zo zie je maar, always keep your head up, ook als het even tegenzit! Ontploft jouw hoofd soms ook?

 

3. Claire voelt zich thuis in New York

In New York woonde Claire in een kamertje van twee bij twee en ze was ver bij haar familie, vrienden en lover vandaan en tóch voelde ze zich op dat kleine kamertje meer thuis dan waar dan ook. ‘Zo raar dat dat kamertje zo’n gevoel van thuis heeft gecreëerd. Het gevoel van thuis zijn heeft voor mij nooit echt iets vasts gehad. Ik was altijd onderweg (gescheiden ouders, bij mijn vriendje slapen…). Op dat kamertje in de Big Apple voelde ik me voor het eerst sinds lange tijd thuis. Ik sliep er elke avond, werd er elke ochtend wakker en was er happy’, zegt ze in het interview dat CG!’s Ivana met haar afnam. Bekijk hier het avontuur van CG! in New York!

 

4. Claire is blij met wie ze is

‘Ik ben een strebertje en heel perfectionistisch. Het kan altijd beter, maar ik ben wel trots op de dingen die ik gedaan heb. Tegen anderen zeg ik altijd dat je blij moet zijn met wat je hebt, waar je bent en wie je bent. Misschien moet ik dat ook wat vaker tegen mezelf zeggen.’

 

5. Clair laat zich door niemand tegenhouden

Als Claire naar New York gaat, mag haar vriend niet mee. Daar krijgt ze weleens negatieve reacties over: ‘Ik krijg zo vaak de vraag: “Waarom ga je naar Amerika als je hier een vriend hebt? Dat doe je toch niet?” Maar ik vind dat als je echt graag iets wil, je je niet moet laten tegenhouden door wat andere zeggen’, aldus Claire. ‘Iedereen mag lekker zelf weten wat-ie doet. Ik vind het belangrijk dat ik doe waar ik gelukkig van word. Misschien verandert er wel iets in je leven waardoor je nooit meer kunt. Dan kun je jezelf wel voor je kop slaan.’

 

Lees het complete (inspirerende!) interview met Claire Lucia in ons nieuwe Magical Times-issue, dat nu in de winkels ligt!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Tom ten Seldam. Styling en productie: Simone van Pernis. Haar & make-up: Mitzy Malu Mudde.