De aanmelding voor het Elite Model Camp is gesloten, maar CosmoGIRL! mag één wildcard plek invullen! Ben jij een meisje tussen de 14 en 19 jaar en wil je mee op het Elite Model Camp? Meld je dan nu aan via het formulier en wie weet selecteert CG! jou!

Elite Model Camp biedt de ideale en unieke kans om kennis te maken met het modellenvak. Het start op vrijdag 6 juli 2018 rond 19.30 uur en eindigt maandag 9 juli 2018 rond 15 uur. Er worden allerlei workshops en activiteiten georganiseerd die met het modellenvak te maken hebben en de deelname is gratis! Je moet alleen wel nog even uitgekozen worden. En de selectie voor de Wildcard plek wordt gedaan door de CosmoGIRL! redactie! Met je deelname maak je, naast een unieke modellenervaring, kans op een tweejarig contract bij Elite Amsterdam. Waar wacht je nog op?!

Wat moet je doen?

  1. Vul onderstaand formulier in en voeg twee foto’s toe. Een portretfoto zonder make-up en een fullbody foto.
  2. Plaats één van de foto’s op je Instagram-account en tagg @cosmogirlnl. Gebruik bij het plaatsen van je foto de volgende hashtags:#EliteAmsterdam #BeElite #EliteArmy #cosmogirlnl en maak je profiel openbaar.

 

De winnaar krijgt voor 3 juli bericht.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag: