Niomi Smart

5 Dingen die je nog niet wist over Niomi Smart

Niomi Smart, de vrouw die van alles kan. Ze behaalde binnen twee maanden na het posten van haar eerste video op YouTube al 400.000 abonnees en is sindsdien blijven groeien. Niomi deelt haar leven online als YouTuber en blogger, maar er zijn altijd nog dingen die je misschien nog niet van haar wist.

1 Eerste YouTube verschijning

Ondanks dat Niomi Smart haar YouTube kanaal al aanmaakte in 2011 postte ze haar eerste video (een lente lookbook) pas in 2014. Wel was Niomi al eerder te zien op YouTube, ze verscheen namelijk zo nu en dan in de video’s van Marcus Butler.

2 Bloggen

Smart girl Niomi heeft een diploma in rechten. Ze heeft even als advocaat gewerkt maar kreeg daar niet genoeg energie van. Ze zocht naar een creatieve uitlaatklep en begon toen haar blog LadySmart. Inmiddels is de naam van haar blog veranderd naar NiomiSmart, maar ze blogt nog steeds met evenveel plezier!

3 Vegan lifestyle

Niomi is totally vegan. Dus voor tips over veganistisch eten, waar je allemaal energie van krijgt en hoe je een stralende huid behoud, kan je zeker bij Niomi terecht. Ze schreef er zelfs een boek over “Eat Smart”.

Check hier de lekkerste vegan hotspots!

4 Joe Woodward

Niomi is helemaal in love met haar boyfriend Joe, en hoe ze elkaar ontmoet hebben is eigenlijk wel een grappig verhaal. Niomi’s bestie had namelijk eerst een blind date met Joe! Voordat ze naar de date ging liet ze een foto van Joe aan Niomi zien, die hem al gelijk ‘dreamy Joe’ noemde. Na afloop zei haar bestie al gelijk dat het Niomi’s droomman was. Uit principe wilde Niomi eerst niet op date met Joe, want hallo #girlcode. Maar gelukkig zijn ze toch gaan daten en zijn nu echt serieuze #couplegoals.

Lees ook: 10x Berichtjes die je naar je crush kunt sturen als je slecht bent in flirten

5 Meest bekeken video

Surprise! Niomi’s meest bekeken video is niet net als bij bijna alle andere YouTubers hun aller eerste video, nee haar meest bekeken video is een night routine. Inmiddels is deze video ook alweer meer dan vier jaar oud, en zijn haar video’s nu veel meer up to date!

https://www.youtube.com/watch?v=38EXLGspkhU

LEES OOK:

Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen