Niomi Smart, de vrouw die van alles kan. Ze behaalde binnen twee maanden na het posten van haar eerste video al 400.000 abonnees op YouTube en het is nog steeds een groot succes. Nu deelt Niomi haar leven al online als YouTuber en blogger maar er zijn altijd nog dingen die je misschien nog niet van haar wist.

 

1

Ondanks dat Niomi Smart haar YouTube kanaal al aanmaakten in 2011 posten ze haar eerste video (een lente lookbook) pas in 2014. Wel was Niomi al eerder te zien op YouTube, ze verscheen namelijk zo nu en dan in de video’s van Marcus Butler.

2

Smart girl Niomi heeft een diploma in rechten. Ze heeft even als advocaat gewerkt maar kreeg daar niet genoeg energie van. Niomi zocht naar een creatieve uitlaatklep en begon toen haar blog LadySmart. Inmiddels is de naam van haar blog verandert naar NiomiSmart maar ze blogt nog steeds met even veelplezier!

3

Niomi is veganist. Voor tips over veganistisch eten waar je energie van krijgt en hoe je een stralende huid te behoudt  kan je zeker bij Niomi terecht. Ze schreef er zelfs een boek over “Eat Smart”.

4

Joe is Niomi’s boyfriend. Maar hoe ze elkaar ontmoet hebben is een grappig verhaal. Niomi’s bestie had een blind date met Joe. Vooraf liet ze een foto van Joe aan Niomi zien, die hem al gelijk dreamy Joe noemden. Na de date zei haar bestie al gelijk dat het Niomi’s droomman was. Uit principe wou Niomi eerst niet date met Joe, want hallo #girlcode. Gelukkig zijn ze toch gaan date want ze zijn echt couple goals.

5

Surprise! Niomi’s meest bekeken video is niet net als bij bijna alle anderen YouTubers hun eerste video, nee haar meest bekeken video is een avondroutine.

 

Beeld: Instagram