Solo

5x Deze dingen doen jullie graag alleen

Dit zijn jullie (en onze) favo dingen om alleen te ondernemen + waarom ze zo fijn zijn, om je te overtuigen als dat nog nodig was.

Shoppen

Je kunt gerust voor de 37e keer door dat ene rekje snuffelen om te kijken of ze dat jurkje écht niet in jouw maat hebben teruggehangen. Of ongestoord een uur lang twijfelen in de paskamer, om vervolgens toch terug te lopen naar de eerste winkel, omdat dat topje daar tóch leuker was dan de 320984 andere die je net gepast hebt. Kan gewoon, niemand die er last van heeft! Another perk: je kiest sowieso dingen die je zelf écht leuk vindt, omdat je je niet laat beïnvloeden en niks laat aanpraten door vriendinnen.

Check hier waarom dingen in je eentje ondernemen zo goed zijn!

Sporten

Eerlijk: als je samen gaat sporten, ben je meestal óf jezelf aan het uitsloven om niet door de mand te vallen óf het is te gezellig voor een heavy work-out. In je eentje kun je lekker je eigen tempo bepalen. Of met vijf kilo squaten in plaats van die vijftig die bae doet. Plus: niemand die jouw rood aangelopen hoofd ziet als je (te) fanatiek bezig bent geweest. Nou ja, niemand die je kent…. ‘Ik kan me ongegeneerd kapot zweten en me gewoon op de grond laten vallen als die ene push-up niet meer lukt. Heerlijk,’ vindt CG!’s intern Tess.

Selfcare

Zeg je me-time dan zeg je selfcare. Telefoon uit, serie aan, make-up eraf, maskertje op. Kamerdeur dicht, goed boek open. Dat is pas ultiem relaxen. Het is niet voor niets een van jouw favo solobezigheden, blijkt uit de antwoorden die jullie gaven via Instagram. Dus eh, we hoeven niet uit te leggen waarom dit een classic is, toch? Tip: duik de keuken in een bak iets lekker voor bij je soloseriemarathon, zoals deze heerlijke red velvet truffels, bijvoorbeeld!

Bios

Bae houdt van actie, je bestie van romcoms en jij van drama. Dus die ene film die je zo graag wil zien, daar ga je gewoon zelf naartoe! Praten doe je tijdens de film toch niet, niemand ziet dat je stiekem popcorn én nacho’s (en M&M’s) naar binnen werkt en je kunt net zo hard huilen of lachen als je wilt. No shame. CG!’s Simone lachte op een woensdagmiddag tijdens een kinderfilm het allerhardst van de hele zaal en heeft ook weleens zitten ugly-cry’en bij een chickflick. Toch niemand die het ziek in het donker.

Concert of festival

Geen gedoe over wel of niet gaan tot de kaartjes net zijn uitverkocht, wél shameless uit je dak gaan en meezingen zonder bang te zijn dat je het op het filmpje van je bestie kan horen… En als je je alleen voelt, kun je hier easily in contact komen met anderen, omdat je in ieder geval dezelfde muzieksmaak hebt. 10/10 would recommend om een keer alleen naar een concert of (eendaags) festival te gaan.

Benieuwd welke dingen het CG! team nog meer graag alleen doet? Je leest het in CG!’s The Love Special #3, online of scoor ‘m in de winkel!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen