instagram

5x Volg deze Instagram accounts voor de mooiste reisfoto’s

Droom jij dagelijks nog na over de awesome vakantie die je afgelopen zomer hebt gehad en kun je geen genoeg krijgen van (je eigen) reisfoto’s? We get that. Wij hebben vijf Instagram accounts gevonden die je kunt volgen zodat jouw feed vol staat met mooie reisfoto’s. Wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je volgende vacay ;-)!

5x Volg deze instagram accounts voor de mooiste reisfoto’s

 

@saltinourhair

Bij het zien van deze feed wil je een boyfriend om de wereld mee af te reizen en wel NU! De foto’s van Hannah en Nick zijn #couplegoals and we can’t get enough.

instagram

Meer zien van Hannah en Nick? Volg dan @saltinouthair op Instagram. 

 

@mimischorer

Bij het zien van de feed van Mimi vragen wij ons af waarom we vijf dagen per week op kantoor zitten. De foto’s die ze deelt zijn namelijk ZO. MOOI. Van New York tot Sri Lanka, this girl has been everywhere. En nog een fun fact; Mimi maakt ook aftermovies van haar reizen. *hearteyes*

instagram

Meer zien van Mimi? Volg dan @mimischorer op Instagram.

 

@thesmilingblonde

De feed van Sharon is #lifegoals. Alles klopt; de bestemmingen, de spontaniteit in haar foto’s én de kleuren passen perfect bij elkaar. Of ze haar foto’s nou edit of niet, Sharon is een echte travel-queen.

instagram

Meer zien van Sharon? Volg dan @thesmilingblonde op Instagram.

 

@sharissalouise

Wij zijn trouwe volgers van Sharissa! Ze heeft 101 leuke foto’s in de stad Amsterdam, maar ook op mooie vakantiebestemmingen zoals Kroatië en Italië. Ze deelt met haar volgens genoeg travel pics om je 24/7 een vakantiegevoel te geven!

instagram

Meer van Sharissa zien? Volg dan @sharissalouise op Instagram.

 

@jonajour

In Jona haar bio staat ‘In love with the earth’, en dat is op haar feed dan ook goed te zien! De allermooiste plekjes komen voorbij op haar Insta en ze heeft ook een hele unieke manier van foto’s maken.

instagram

Meer van jona zien? Volg dan @jonajour op Instagram.

 

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @saltinouthair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen