single

6x Empowerment movies om te kijken op V-day als je single bent

Valentijnsdag: you either hate it or love it. Dit jaar #teamsingle en kun je wel een oppepper gebruiken? Kijk dan – samen met je besties – deze empowerment movies to embrace your single life. You got this girl!

6x Empowerment movies om te kijken op V-day als je single bent

 

1. Someone great

Jenny (Gina Rodriguez) droomt van een carrière als muziekjournaliste. Wanneer ze te horen krijgt dat ze een baan heeft gekregen te hebben bij een succesvol magazine, lijkt deze droom werkelijkheid te worden. Hiervoor moet ze alleen verhuizen naar San Francisco. Haar vriend wil geen long distance relationship en maakt het uit. Jenny vindt troost bij haar twee beste vriendinnen – Erin en Blair  – met wie ze nog één laatste keer helemaal losgaat in New York.

2. Dumplin

Willowdean aka Dumplin, is de tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin en heeft een maatje meer. Ze schrijft zich in voor de lokale schoonheidswedstrijd ‘Miss Teen Bluebonnet‘, om tegen haar moeder en haar schoonheidsvoorkeur in te gaan. Maar al snel nemen andere plus-size meiden haar als voorbeeld, waardoor de schoonheidswedstrijd in het kleine dorpje in Texas ineens een hele andere wending krijgt.

3. The other woman

Nadat Carly (Cameron Diaz) ontdekt dat haar vriendje getrouwd is, probeert ze haar leven weer op de rails te krijgen. Maar wanneer ze per toeval de echtgenote die hij met haar heeft bedrogen ontmoet, komen ze erachter dat ze veel met elkaar gemeen hebben en haar vijand wordt haar beste vriendin. Wanneer er nóg een andere affaire aan het licht komt, besluiten de drie vrouwen samen te spannen en op hun gezamenlijke ex wraak te nemen.

Lees ook: 20x Herkenbare memes als je single bent op Valentijnsdag

 

4. Nappily ever after

Violet heeft het allemaal: de perfecte baan, de perfecte relatie en perfect haar. Maar dan gaat het ineens compleet mis. Wat gebeurt er wanneer ze niet in staat is om perfect te zijn? Na een bezoekje bij de kapper vraagt ze zich af of ze wel het leven leidt dat ze wil leiden, of dat ze dit alleen maar doet omdat het van haar verwacht wordt…

5. Isn’t it romantic

Architecte Natalie levert heel goed werk af, maar wordt niet opgemerkt. En dat geldt ook voor haar liefdesleven. Zo gelooft ze niet in happily ever after. Wanneer ze bij een diefstal haar bewustzijn verliest, wordt ze wakker in een romantische komedie en laat dit nou net een genre zijn dat ze haat. Ze speelt de hoofdrol in deze romcom en Natalie doet er alles aan om aan elke cliché te kunnen ontsnappen. Maar dit blijkt moeilijk dan ze dacht. Vooral wanneer ze ineens de aandacht heeft getrokken van twee mannen.

6. How to be single

In New York is iedereen op zoek zijn naar de perfecte match: een serieuze relatie, een scharrel of alles daar tussenin. Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David hebben gemeen dat ze, tussen de flirtige appjes en onenightstands door, moeten leren om vrijgezel te zijn in een wereld waarin de definitie van liefde constant verandert.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen