Slapen vermoeidheid apps

7x De beste apps die helpen tegen slapeloosheid

Een goede nachtrust kan je dag maken of breken. Als je last hebt van slapeloosheid ben je overdag minder productief, heb je minder energie en ook nog eens wallen tot aan je knieën. Gelukkig zijn er verschillende apps die je hierbij kunnen helpen.

Sinds we te maken hebben met het coronavirus worstelen veel mensen (vooral jongeren) met hun mental health. Één van deze struggles is ook slapeloosheid. Er zijn 101 apps die je hierbij kunnen helpen, maar hoe weet je nou welke betrouwbaar zijn en jou het beste kunnen helpen? GGZ en MIND hebben hier iets op gevonden: de GGZ-appwijzer. Via de appwijzer kun je verschillende apps vinden die jou kunnen helpen met verschillende struggels als angst, slapeloosheid en concentratie. Moeite met slapen? Dan kun je de volgende 7 apps misschien wel goed gebruiken.

App 1

Sleep by Wysa

De app Wysa helpt je met het hebben van een goede nachtrust. In de app kun je een slaaproutine samenstellen, naar verhalen luisteren en mediteren om tot rust te komen.

DOWNLOAD HIER!
App 2

Sleepio

Sleepio is de perfecte app om jouw slaapdata bij te houden. Hierin staat precies hoelang en hoeveel je per week geslapen hebt. Ook staat de app vol met een tips die jouw slaap kunnen verbeteren.

DOWNLOAD HIER!

Lees hier 5x dangerous mythes over mental health

App 3

Slumber: fall asleep

Helpen verschillende geluidjes jou om tot rust te komen en zo in slaap te vallen? Dan is deze app perfect voor jou. Je kunt de app gebruiken om te mediteren en verhalen of geluidjes af te spelen. Denk aan het geluid van regen of golven.

DOWNLOAD HIER!

Check ook: doe deze 5 dingen voor het slapen gaan en je wordt amazing wakker

App 5

Feeling Good

Denk je dat je slapeloosheid te maken heeft met je mentale gezondheid? Dan kun je deze app eens proberen. De app Feeling Good is perfect voor het creëren van een positieve mindset.

DOWNLOAD HIER!
App 4

Sweet Sleep

Nog een app waarmee je lekker tot rust kunt komen. Op de app vind je verschillende meditaties die je kunt timen. Zo kun je easy een meditatie aanzetten terwijl je in slaap probeert te vallen.

DOWNLOAD HIER!
App 6

Relax Melodies

Een app met meer dan 200(!) verschillende geluiden en meditaties.

DOWNLOAD HIER!

Check hier waarom je beter in een koude kamer kunt slapen

App 7

Eyefilter

Een grote oorzaak van slapeloosheid is het licht van beeldschermen (laptop, tablet, telefoon). Met deze app kun je de helderheid en kleuren van je beeldscherm aanpassen, zodat je ogen hier minder last van hebben.

DOWNLOAD HIER!

Bron: GGZ-appwijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen