kiernan shipka

8x Dit wist je nog niet over Kiernan Shipka

Dat Kiernan Shipka onze girl crush is at the moment had je misschien al gemerkt, maar waarom zijn wij eigenlijk helemaal weg van deze knappe, talentvolle actrice? Wij delen met jou acht feitjes die je probably nog niet wist over deze power girl, zodat jij binnen no-time ook helemaal fan bent van Kiernan!

8x dit wist je nog niet over Kiernan Shipka

 

1. Ze houdt van goede daden

Kiernan loves social media en gebruikt deze dan ook om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Een tijdje geleden deed ze mee aan de #10FeaturedTeachers Campagne op Instagram. Hier haalde ze veel voldoening uit, dus we zien vast en zeker meer goede daden verschijnen op haar Instagram account!

2. Ze is heel klein

Je zult het misschien niet meteen zeggen, maar de blonde actrice is very short: 1 meter 57.

3. Ze behoorde tot één van ‘The 25 Most Influential Teens’

In 2014 werd Kiernan Shipka door Time Magazine uitgeroepen tot een van ‘The 25 Most Influential Teens of 2014.’ We get that!

Wist je trouwens al dat Sabrina uit The Chilling Adventures of  Sabrina en Archie uit Riverdale daten in de spin-off comic van Archie?! Best crossover ever!

4. Ze is een vechtersbaas

Kiernan ziet er misschien onschuldig uit, maar ze heeft een paar lessen Muay Thai boxing gevolgd én heeft de zwarte band voor Teakwando!

5. Dit is het beste advies wat ze ooit heeft gekregen:

‘Stand up for yourself and be your best advocate’

6. Haar naam heeft een bijzondere betekenis

Kiernan haar naam is niet zomaar een naam, het betekent namelijk ‘Son of a lord‘.

7. Ze acteert al haar hele leven

Al vanaf dat ze vijf maanden is, is de blondine bezig met acteer- en modellenwerk! Haar gezin is zelfs op haar zesde verhuist van Chicago naar Los Angeles voor haar carrière.

8. Ze is happy met wie ze is geworden

Ze is natuurlijk pas 19 jaar en nog giga jong, maar toch voelt ze zich op dit moment gelukkiger en meer haarzelf dan ooit! Mede doordat Sabrina op haar pad is gekomen. ‘Het voelt alsof ik nu beter met dingen om kan gaan dan toen ik bijvoorbeeld 16 was’, liet Kiernan aan CG! weten.

Meer weten over Kiernan? Meer feitjes over deze beauty lees je in het nieuwe Global issue! Rennen naar de winkel dus!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @kiernanshipka

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen