Stotterend op een blind date, blozend aan een diner of in de stress voor een feestje vol onbekenden? No way, met deze checklist tover jij jezelf om in een miss nice en maak jij op iedereen indruk!

8x zo word jij miss nice

 

1. Be on time

Beter tien minuten te vroeg, dan op het laatste moment met een rood hoofd binnenvallen. Je komt betrouwbaar en geïnteresseerd over als je op tijd bent.

2. Dress to impress

Je voelt jezelf verzekerder als je er mooi uitziet. Kies wel voor kleding waarin jij je lekker voelt. Hijs je dus niet in die ongemakkelijke galajurk voor een diner bij je lovers familie…

3. Show je humor

Met humor en zelfspot kun je jezelf uit heel wat ongemakkelijke situaties redden. Gooi je een glas cola over zijn nieuwe shirt tijdens jullie zomerdate? Grap dan dat je nieuwsgierig bent naar zijn sixpack. vindt hij vast alleen maar cute.

4. Gebruik lichaamstaal

Ontmoet je voor het eerst zijn/haar ouders of heb je een sollicitatiegesprek? No worries, zorg dat je rechtop staat, een stevige hand geeft en ze met een glimlach aankijkt. Hierdoor laat je zien dat je zelfverzekerd bent.

5. Blijf jezelf

Volgens Hollywoodhunk Zac Efron is het de grootste afknapper ever; fake meisjes. Wees lekker jezelf, dan ben je het leukst!

6. neem initiatief

Ken je bijna niemand op een feestje? Ga dan niet in een hoekje zitten, maar knoop gesprekjes aan over de muziek die opstaat of een leuke serie die je hebt gezien. Als je positief en enthousiast bent, denken mensen al snel: met háár wil ik wel kletsen!

7. Geef complimentjes

Vind jij het leuk om een complimentje te krijgen? Geef er dan zelf ook eens één. Complimenteer iemand over zijn/of haar outfit bijvoorbeeld. Zorg wel dat je het meent, anders komt het nep over.

8. Geen telefoon

Voor het eerst ergens op bezoek? Zet je telefoon op vliegtuigstand. Het komt namelijk vreselijk ongeïnteresseerd over als je de hele tijd bezig bent met bellen/WhatsAppen/door je Insta-feed scrollen.

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash