pesten

9x Celebs die vroeger gepest werden

Celebs hebben altijd een leger aan fans achter zich; mensen die hun liefhebben en steunen door dik en dun. Ze shinen voor de camera en het zelfvertrouwen spat ervan af. Daarom zal het je misschien verbazen dat veel sterren vroeger niet zo populair waren of zelfs werden gepest op school.

Pesten

Het is deze week de week tegen pesten en ja, ook een paar hele grote namen in celeb-world zijn vroeger weleens gepest. Het heeft bij veel een grote indruk achtergelaten en je vindt het dan ook vaak terug in bijvoorbeeld de muziek die artiesten nu maken. Maar ja, who’s laughing now? Het laat maar weer zien dat je hoe dan ook kan uitgroeien tot een ster. F*ck the haters!

 

Rihanna

Pesten

Met haar bekendheid zou je ‘t nu bijna niet meer kunnen indenken, maar ook zangeres Rihanna is vroeger gepest. En dan vooral om haar huidskleur. Maar dit hield haar niet tegen om haar dromen te realiseren en het spoorde haar juist aan om het beauty merk Fenty Beauty te lanceren. You go girl!

 

Kristen Stewart

Pesten

Kristen werd vroeger gepest omdat ze eruit zou zien als een jongetje. Ze werd uitgelachen om de mannelijke kleding die ze droeg. Maar guess what? Inmiddels staat ze model voor Balenciaga en Chanel. Dus laat niemand je vertellen over hoe je je moet kleden, want voor je het weet loop jij ook over de runway.

 

Demi Lovato

Pesten

Demi werd vroeger heel erg gepest, zelfs zo erg dat ze uiteindelijk van school is gewisseld. Zelf zegt ze eerlijk dat ze ook wel een roddelde over anderen, en ziet ze ook haar eigen fouten in. Laatst plaatste ze een foto op Instagram die helemaal niet was bewerkt. Hiermee wilde ze iedereen laten weten dat je blij moet zijn met jezelf, ondanks wat anderen van je denken. Body positivity, yay!

 

Shawn Mendes

Pesten

Ook onze mancrush Shawn Mendes werd vroeger gepest. Zo werd hij erg gepest met één van zijn eerste video’s op YouTube waar hij aan het zingen was. Er werden plagerige dingen geroepen als ‘sing for me Shawn, sing for me’. Gelukkig is hij blijven zingen, is hij happily in love én is er zelfs een pop van hem.

 

Jessica Alba

Pesten

Je kent haar misschien wel van de Fantastic Four of uit de nieuwe film Killers Anonymous. Deze actrice werd vroeger zo erg gepest dat haar vader met haar mee naar binnen moest lopen, zodat ze niet werd aangevallen door andere kinderen van school. Ze at haar lunch ook altijd in de verplegingsruimte, zodat ze niet bij de andere meiden hoefde te zitten. Inmiddels kan ze haar pesters vierkant uitlachen, aangezien ze een super bekende actrice is geworden (en een heleboel centjes op haar rekening heeft staan).

 

Selena Gomez

Pesten

Selena werd vroeger gepest om haar uiterlijk (whut?!). Ze hoorde nooit echt ergens bij en dat maakte haar erg onzeker en verlegen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een geweldige zangeres en actrice en zijn wij juist jaloers op haar amazing looks! Omdat Selena zo goed weet hoe pesten voelt, begon ze aan een groot project wat uiteindelijk leidde tot de populaire serie 13 Reasons Why.

 

Justin Bieber

Pesten

Ook Justin Bieber werd gepest toen hij jonger was. Hij en zijn moeder hadden het niet breed, en dat zorgde dan ook voor haat van zijn klasgenoten. Ook toen hij net de muziekwereld inging, kreeg hij naast een hele hoop liefde, ook een hele hoop haat over zich heen. Justin vindt het belangrijk dat je het vertelt aan anderen als je wordt gepest. ‘Als je er niet over praat, dan doet het juist veel meer pijn.’ Ook maakte hij de soundtrack van Bully, een documentaire over pesten.

 

Lady Gaga

Pesten

Pesten was ook onderdeel van de jeugd van Lady Gaga. Ze werd gepest omdat ze een grote neus zou hebben en lelijk en irritant zou zijn. In 2011 kwam ze met het nummer Born This Way waarmee ze iedereen liet weten dat je mooi bent zoals je bent.

 

Jessie J

jessie j

Jessie J werd vroeger ‘alien’ genoemd en ook flink gepest. Inmiddels is ze een mega bekende zangeres en schreef ze dan ook het liedje ‘Who’s laughing now?’.

 

LEES OOK:

Beeld: Instagram @shawnmendes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen