Lauv

Aankomende vrijdag zijn deze celebs te zien in een livestream over mental health

Vrijdagavond 1 mei gaat singer-songwriter Lauv, samen met een stel andere bekende artiesten, live om over mental health te praten.

Lauv

Als je Lauv een beetje kent (of zijn interview hebt gelezen in ons laatste In Bloom issue), weet je dat hij al een lange tijd worstelt met onder andere depressie en OCD. Zijn laatste album, ~how i’m feeling~, is dan ook gericht op verschillende thema’s rondom mental health.

De naam van de uitzending, Breaking Modern Loneliness, is geïnspireerd op de titel van een van zijn nieuwe nummers en is in samenwerking met de Blue Boy Foundation. Dit is een stichting opgezet door Lauv zelf, waarmee hij zijn fans wereldwijd in contact wilt brengen om hun ervaringen over mentale gezondheid te delen.

Breaking Modern Loneliness

De ‘Breaking Modern Loneliness’-livestream zal vrijdagavond (1 mei) om 19:00 uur te zien zijn op de site van My Blue Thoughts en via YouTube en Facebook. Lauv gaat hier in gesprek met andere bekende artiesten, waaronder Anne-Marie, Alessia Cara en Sofia Reyes.

Ook krijgen kijkers de kans om vragen te stellen en hun eigen ervaringen te delen. Op deze manier hopen ze dat jonge mensen weten dat er een plek is waar ze heen kunnen gaan om over hun gevoelens en gedachtes te praten en waar ze kunnen connecten met mensen, ook in deze tijd van social distancing.

Heb je de livestream gemist? Grote kans dat het volledige gesprek wordt opgenomen, zodat je het later terug kan kijken.

Ervaar jij zelf negatieve gedachtes of denk je aan zelfbeschadiging? Zoek dan hulp en bel met de zelfmoordpreventie-lijn op 0900 0113 of bezoek 113.nl.

LEES OOK:

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen