Ariana Grande plaatst Mac Miller tattoo over die van Pete

Dat Ariana veel tattoo’s -welgeteld 12 – heeft gezet met én voor Pete Davidson is geen geheim. Maar nu, beetje bij beetje, verdwijnen deze langzaam. Nu heeft ze er eentje vervangen door een tattoo ter ere van Mac Miller. 

‘8418’

Tijdens de opnames van Ariana’s nieuwe videoclip Thank U Next laat ze in een backstage video zien dat ze blij is met haar nieuwe tattoo, die op haar voet staat. Hééél toevallig staat die over een tattoo die ze ter ere van de overleden vader van Pete Davidson, Scott Davidson, had gezet. Er stond namelijk ‘8418’, het nummer van zijn brandweerbadge. Hij overleed tijdens de reddingswerkzaamheden van de aanslag op 11 september.

‘Myron’

Ariana besloot om over deze tattoo een nieuwe te laten zetten voor haar overleden ex, en rapper, Mac Miller. En niet zomaar eentje, namelijk voor zijn hondje die ze heeft overgenomen toen Mac overleed. Veel mensen zeggen dat haar nieuwe tattoo de naam is van de pup, ‘Myron’.

We kunnen nog net het ‘ON’ gedeelte van de tattoo zien. Wil je de video zien? Kijk dan vanaf minuut 2:31 naar: Ariana Grande – thank u, next (behind the scenes – part 1)

LEES OOK:

 

Fotografie: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen