Mondkapje

Ben jij de ontwerper van het nieuwe CosmoGIRL! mondkapje?

Helaas ziet het ernaar uit dat we nog wel een tijdje te maken hebben met het dragen van mondkapjes. Het is super belangrijk voor onze eigen gezondheid en die van anderen, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niet geweldig uit kunt zien while doing so! Jij hebt namelijk nu de kans om hét CosmoGIRL! mondkapje te designen!

Design het CosmoGIRL! mondkapje

CosmoGIRL! komt volgende maand in samenwerking met Maskie uit met een very own CosmoGIRL! mondkapje en jíj hebt de kans om dat mondkapje te ontwerpen! Tot donderdagochtend 15 oktober 12:00 uur (volgende week dus al!) heb je de mogelijkheid om jouw ontwerp in te dienen, en misschien verschijnt jouw design wel op hét CosmoGIRL! mondkapje van 2020.

Ontwerp

Laat je fantasie op de vrije loop! Kleuren, woorden, tekeningen… Alles mag en kan! Wat vind jij nou écht bij CosmoGIRL! passen? Het mondkapje wordt bovendien gemaakt van comfortabel RPET materiaal zodat er geen nieuwe grondstoffen voor worden gebruikt. Het is dus nog milieuvriendelijk ook!

Hieronder check je het ontwerp waarmee jij aan de slag kunt (of klik op deze link om het PDF bestand te downloaden)

Maskie Ontwerp

Winnaar

Als winnaar sta je niet alleen in het november nummer van CosmoGIRL!, maar ontvang je bovendien een goed gevulde goodiebag t.w.v. €150,00 én natuurlijk voldoende mondkapjes van jouw ontwerp om aan je besties uit te delen.

Ben je al enthousiast en zit je bomvol goede ideeën? Nice! Stuur jouw ontwerp vóór 15 oktober 12:00 uur naar redactie@cosmogirl.nl (onder vermelding van ‘Designwedstrijd mondkapje CG!’) en wie weet zie je jouw ontwerp straks overal terugkomen!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen