frankee

Blog Frankee: Eerlijk

Er zijn dingen die mij van het hart moeten. Dingen die ik waarschijnlijk nooit hardop heb gezegd, maar waar ik wel al een hele tijd mee loop. Ik denk dat het nu maar eens tijd is dat ik alles eruit gooi. Sommige mensen ruimen hun kast op als ze verplicht thuis moeten zitten, maar ik ruim dus vandaag even mijn gedachtes op.

Maar één keer verliefd geweest

Tegen de jongens die mij op date hebben gevraagd de afgelopen jaren en ik ze vervolgens compleet genegeerd heb: Het spijt mij. Het lag echt niet aan jullie.

Er lopen genoeg knappe mensen rond op deze wereld, maar ik voel me maar tot heel weinig aangetrokken. Sterker nog, ik ben maar één keer verliefd geweest in mijn leven. Ik heb wel gehouden van een paar ex’en, twee in totaal, maar echt verliefd dat is mij maar een keer overkomen. En eerlijk gezegd mis ik hem nog steeds af en toe.

Is er iets mis met mij?

Ik heb mij weleens afgevraagd of er iets mis is met mij of dat ik misschien gewoon aseksueel ben, maar dat is niet het geval… vraag mijn ex-vriendjes maar. Soms zeg ik ‘ja’ op een date met een leuke normale jongen en dan laat ik vervolgens niks meer van mezelf horen. Echt een eikel-move. Ik kan en wil gewoon niet mijn gevoel voor iemand forceren. Dus nogmaals: het lag niet aan jullie. Het vonkje sloeg gewoon niet over. Jullie verdienen beter.

De Charlie’s Angels film met Kristen Stewart was bagger. Dat moest er ook even uit.

Relatieland

Tegen de vriendinnen in mijn leven die nu in een relatie zitten en vervolgens de vriendengroep verwaarlozen of een totale persoonlijkheidstransformatie ondergaan. You suck. Nee serieus, I love you, but you suck. Voorheen waren we bijna elk weekend onafscheidelijk. En nu ben je weg. In relatieland.

Als de relatie nieuw en fris is, neem ik het je absoluut niet kwalijk dat je even op een roze wolk wilt zitten. Na een jaar is dit gedrag niet meer schattig. Ik gun jullie serieus alle liefde van de wereld en misschien ben ik gewoon egoïstisch door dit te zeggen, maar ik mis jullie gewoon. Daarnaast heeft een van jullie een loser van een vriend. De dingen die hij jou heeft laten doen. I can’t.

Ik verdien genoeg, maar ben altijd blut.

Baby

In December is mijn grote liefde Baby, mijn poes, na 14 jaar overleden. Ik heb sinds maart een nieuwe aanwinst in mijn huis. Ik hield sinds de eerste dag dat ik haar vasthield van haar, maar om heel eerlijk te zijn heb ik mijn verdriet van Baby’s verlies nog steeds niet goed verwerkt. Elke keer als ik naar Cleo kijk, mijn nieuwste pluizige aanwinst, vraag ik mij af of ik ooit zoveel liefde ga voelen voor haar als wat ik voor Baby voelde. Ik heb genoeg liefde en ruimte in mijn hart om ze allemaal lief te hebben, maar Cleo voelt nog niet als ‘thuis’ en als ik aan Baby denk breekt een stukje van mijn hart en dan voel ik mij schuldig dat ik mijn liefde alweer geef aan een ander. Klinkt stom, I know.

(lees hier Frankee’s emotionele blog over het overlijden van zijn poes Baby)

‘Rain On Me’ is het eerste nummer van Lady Gaga dat ik leuk vind. Ik weet het. Ik ben een slechte homo, maar wel eerlijk.

Oke, dat was het weer. Het is eruit. Ik ben opgelucht. Dit voelde goed. Ik ga weer verder met chocola eten nadat ik zojuist had verteld dat ik tot eind juni niet meer ga snoepen.

Liefs,

Frankee

Lees hier Frankee’s blog over quarantaine van vorige maand!

LEES OOK:

Foto: Willa Navarro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen