Frankee (2)

Blog Frankee: Moe.

Ik slaap al weken als een spastische tor. De wallen onder mijn ogen worden met de dag groter en ik word steeds labieler. Ik begon van de week te huilen omdat ik geen koekjes in huis had. Dat is de huidige staat waar ik in leef.

Niet kunnen slapen

Ik heb allerlei soorten slaapproducten geprobeerd, maar niks helpt. Ik val op zich wel snel in slaap als ik mijn best doe, maar al snel word ik wakker en beginnen mijn gedachten in een snelvaart te ratelen en is het niet meer stil te krijgen. Moe zijn sucks en niet kunnen slapen sucks!

Het corona gebeuren helpt natuurlijk ook niet mee. Ik weet soms niet eens welke dag van de week het is, aangezien ik al sinds maart elke dag vanuit huis werk. Zo ben ik een keer op een zaterdagochtend als een onwijze nerd gaan werken om pas 1,5 uur later erachter te komen dat het weekend was.

Blog Frankee: Eenzaam

Vermoeid

Een paar weken geleden was ik hongerig en moe. Ik deed een pizza in de oven en deed een kleine powernap op de bank. Paar UUR later werd ik wakker en was ik de pizza vergeten. Ik rook wel wat, maar dacht dat de buren iets ranzigs aan het koken waren. Pas toen ik de keuken in ging om mijn tanden te poetsen besefte ik dat ik degene was die iets ranzigs aan het maken was. Een gitzwarte pizza om precies te zijn.

Als ik moe ben kruip ik het liefst tegen een van mijn poezen aan. Lekker knus en gezellig. Dus ik ging met mijn slaperige hoofd naast mijn poes Chilli in haar mand liggen. Even later werd ik wakker. Slijm uit mijn mond en met mijn hoofd in de kattenmand. Ik deed mijn ogen open en zag Chilli mij boos aankijken vanaf de tafel. Oeps.

Hersenen op stand-by

Als je moe bent, lijkt het alsof je hersenen even op stand-by staan en doe je de domste dingen gedurende de dag. Zo ben ik eens vijf minuten lang bezig geweest om mijn mobiel te zoeken, de hele tijd klagend tegen een vriendin, met wie ik aan de telefoon was. Dit ging door totdat ze aangaf dat ik met haar aan de telefoon was. Ik schaamde mij zo rot dat ik haar spontaan had opgehangen.

Andere dingen wat mijn slaapgebrek heeft veroorzaakt: forever wachten tot mijn eten in de Airfryer klaar was, maar vergeten de Airfryer aan te doen. Huissleutels in de koelkast stoppen. Verkeerde poes meenemen naar de dierenarts (gelukkig kwam ik daar wel achter toen ik op de fiets zat). 10 minuten naar mezelf staren in de spiegel en vergeten wat ik eigenlijk wilde doen of wie ik überhaupt ben. Tandenpoetsen met de tandpasta van de poezen (mint & lever smaak, mega ranzig!). Deodorant spuiten in mijn gezicht. Tandpasta smeren op mijn gezicht ipv dagcrème. 

Blog Frankee: Doodsbang

Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is tegen alles. En hoe grappig sommige dingen ook klinken op papier, het zelf meemaken is – je raadt het al – vermoeiend! Ik heb asap een winterslaap nodig.

Liefs,
Frankee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • richard mille replica
  richard mille replica
  Reactie: it's the perfect version for those that cannot afford a $ 5
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any responses would be greatly appreciated.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen