joann

CG! heeft een nieuwe columnist!

Wij zijn fan van Joann! Vanbinnen is ze minstens zo mooi als vanbuiten. Haar motto? ‘If you’re lucky enough to be different from anyone else, don’t change’! En dat is precies waar CG! ook voor staat. In het Global issue las je Joanns eerste column voor CG! en vanaf nu deelt ze in elk issue haar hersenspinsels met ons.

Joann

Deze knappe lady ken je probably van Curvy Supermodel, waarin ze als derde(!) eindigde. Ze is niet de enige in haar familie die modellenwerk doet; haar nichtjes Bella en Gigi Hadid zijn al bekende gezichten in de modellenwereld. Joann is heel erg bezig met body positivity, en is op social media dan ook erg actief om hier meer aandacht voor te krijgen. Met haar 136k volgers heeft ze een groot bereik om haar boodschap over te brengen en nu kun jij, als lezeres van CG! ook Joanns columns lezen. Hoe leuk!

Teaser

Om alvast een klein beetje te laten weten wat je kunt verwachten in de columns van het Curvy Supermodel hebben wij een inimini teaser uit CG!’s Global issue voor je:

‘Misschien herken je de struggle van inpakken: het rode, witte of zwarte jurkje? Of beter nog: allemaal, plus dat blauwe setje…? Dan kan ik eenmaal op de plaats van bestemming altijd nog van gedachten veranderen. Of me vier keer per dag omkleden. Bergen kleding gaan mee op vakantie, om vervolgens lekker de hele dag in bikini of joggingbroek rond te lopen, zodat alles thuis direct terug in de kast kan. That was me. Maar moest voorheen minimaal m’n halve garderobe mee als ik een weekje weg ging, kan ik het nu makkelijk met een klein rolkoffertje af. Ik begin er langzamerhand best goed in te worden, al zeg ik het zelf.’

Benieuwd wat de must haves van Joann zijn en waar ze het afgelopen jaar uit heeft gehangen? (hint: Azië, Europa én Amerika!) Je leest het nu in haar allereerste column; Must haves & Memory Making. Snel naar de winkel dus!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @joannvdhenrik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen