cosmogirl

CG!’s Boss Babe issue #1 is out now!

We zijn twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! We trappen het eerste nummer van 2020 af met een volledige boss babe edition!

Na het lezen van het brand new Boss Babe issue weet jij alles over je gevoelens en hoe je ze herkent, weet jij precies hoe je die droombaan moet krijgen, heb je antwoord op al je seksvragen en weet je hoe ook jij de ultieme boss babe wordt.

Covergirl

Wat zou een boss babe issue zijn zonder de allergrootste boss babe ever op de cover: Michaela DePrince. Een ballerina met een incredible story. In een weeshuis in Sierra Leone maakte ze als kleuter de meest ondenkbare dingen mee, maar denk maar niet dat ze bij de pakken ging zitten. Michaela got up, laced up her pointe shoes en fouétte’de her way naar de ballettop. Talk about a boss babe… Haar crazy lifestory lees je in haar grote interview op pagina 10 t/m 22!

cosmogirl

Fashion & Beauty

Check de meest kleurrijke beautylooks op pagina 50 t/m 55 en doe een hoop business inspiratie op met perfecte power suits, boss bags en solo pieces op pagina 58 t/m 61, die on their own al girlpower to the max uitstralen. Kom erachter hoe je op hakken loopt zonder er als een idioot uit te zien, leer hoe menstruatie je skin beïnvloedt en kopieer de beautylook van Riverdale’s Betty Cooper!

Penvriendin

Ever wondered hoe het leven van leeftijdsgenootjes aan de andere kant van de wereld eruitziet? CG!-lezeres Mila schreef een brief aan de Ugandese Safiya om het te vragen. CG! en Plan International proudly present: de ontwikkeling van een amazing penvriendschap. Je leest het op pagina 72 en 73.

Boss babes

Nog meer grote boss babes vind je op pagina 74 t/m 79. Zoals influencers Lizzy van der Ligt en Benthe Liem, die ook nog eens hun eigen kledinglabels runnen. Of Sam, Anne en Chantal die alledrie hun eigen baas zijn en met hun eigen bedrijf de wereld een stukje beter maken.

IDGAF

Be like Dua Lipa en don’t give a fuck. Ook al is dat in werkelijkheid moeilijker dan het uit Dua’s gouden keeltje klinkt… Of toch niet? CG! vertelt je hoe je in vijf stappen pro wordt in het doen wat jíj wil en waaróm jij dat wil!

What the feels

Als je lacht, ben je blij en als je huilt, ben je verdrietig. Toch? Well, turns out dat we onze emoties niet altijd even goed herkennen. Daarom vroeg CG! aan Vera Helleman. oprichter van Emotie Expertise Centrum, hoe we onze emoties leren begrijpen én how to deal with ’em. Je leest het op pagina 40 en 41.

Under pressure

Op zoek naar zingeving en zekerheid is generatie Z motivated AF to live their best life. Supergoed, maar ook tricky, want het brengt a LOT of pressure met zich mee. Alles over prestatiedruk lees je op pagina 32 t/m 37.

Get the job guide

Ben je op zoek naar een leuke (bij)baan of ga je binnenkort stagelopen en heb je géén idee hoe je dit aan moet pakken? No worries, CG! helpt je in dit Boss Babe issue op weg naar je dream job op pagina 82 t/m 85.

True Story

Rikke (17) is geboren als meisje, maar voelt zich een jongen. Sinds drie maanden krijgt hij testosteron toegediend om zijn uiterlijk te veranderen. ‘Ik voel me nog steeds een jongen in een meisjeslichaam.’ Zijn hele verhaal lees je op pagina 42 en 43.

Colombia

Plan International nam CG!’s Simone mee op veldreis naar Colombia! Samen met Plan-ambassadeur Moïse Trustfull bezocht ze projecten die, dankzij Plan, een life-changing effect hebben (gehad) op local girls. Nu neemt Simone júllie mee op die reis. Kleine spoiler: het was pretty impressive. Haar reisverslag lees je terug op pagina 43 t/m 47.

Sexplanation

We worden doodgegooid met seks. Op tv, internet, social media en waarschijnlijk ook door verhalen van vriendinnen. Maar er zijn genoeg redenen om niet seksueel actief te zijn. Ook voor jongeren. Check hiervoor pagina 86 t/m 88. Verder lees je in dit issue ook over de grootste date fails van lezeressen, wat jouw favo cuddle positie betekent én vind antwoorden op al je vragen in de grote seks Q&A op pagina 94 en 95!

ABONNEER!

Heb je nog geen abonnement op CG!? Shame on you! Jij wil toch ook een jaar lang 6x een verse CosmoGIRL!? Je krijgt nu zelfs extra korting op je jaarabonnement! Ontvang 6x CosmoGIRL! voor maar €24,95 i.p.v. €35,94! Ben jij een make-up lover? Sluit dan nu een abonnement voor €29,95 af en ontvang 6x CosmoGIRL! + Sleek make-upset ter waarde van €54,45!

So, here’s what you’re going to do. Nog geen abonnee? Ga dan naar Cosmogirl.nl/abonnement en sprint in de tussentijd naar de winkel voor het CG! Boss Babe issue, want deze wil je lezen!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen