Madelaine Petsch

CG!’s Girlpower issue #5 is out now!

We zijn twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! Dit keer een girlpower issue, want ook jij bent born to lead!

Na het lezen van het brand new Girlpower issue weet jij alles over body language, hoe je om moet gaan met straat intimidatie, fix je al sex problems én weet je hoe jij je dromen waar kunt maken!

COVERGIRL

Onze covergirl is powergirl Madelaine Petsch! In het interview lees je onder andere wat voor invloed haar rol als Cheryl Blossom in Riverdale op haar heeft gehad en hoe ze vroeger omging met de pesterijen over haar rode haren.

cover

FASHION & BEAUTY

De feestdagen komen steeds dichterbij en daar hoort natuurlijk een outfit bij! Holidays equel kledingcrisis en cadeautjesstress. Gelukkig is CG! here to help! Op pagina 56 t/m 59 vind je naast jurkjes en accessoires, ook heel veel cadeautjes!

CATCALL FILES

Op pagina 26 t\m 29 vertellen wij je alles over straatintimidatie en wat je ertegen kunt doen. Ook deelden jullie je eigen ervaringen met cat calling en hebben we wat shocking cijfers voor je op een rijtje gezet…

FUTURE ME

Wil je 2020 helemaal anders doen? Op pagina 34 t\m 36 vertellen wij je hoe je je doelen voor het nieuwe jaar deze keer wél kunt waarmaken.

THE NEW LEADERS

Twintig jongeren lobbyisten uit Afrika en Azië kwamen in Nederland bij elkaar om ervaringen uit te wisselen. Ze komen in hun land op voor meisjesrechten en zetten zich in tegen economische uitsluiting van en geweld tegen meisjes. Op pagina 38 t\m 41 lees je verhalen van inspirerende jongeren van over de hele wereld.

BEAT THE WINTERDIP

Nu de dagen steeds korter en donkerder worden, kan het best zo zijn dat je last hebt van een winterdip. Wij zochten tips om van die winterdip af te komen en je leest ze op pagina 54.

LUSH LIFE

CG! mocht een dagje komen kijken in de Lush-fabriek en ja, dat was as amazing as it sounds. We hebben superveel geleerd over Lush en mochten zelf ook eigen producten maken. Wil je weten wat? Je leest het op pagina 76 en 77.

lush

MABEL

Ook spraken wij voor CG!’s girlpower issue met sassy goddess Mabel. We spraken met haar over een ‘perfect life’ en super powers. Het interview vind je op pagina 90 en 91.

JAMES ARTHUR

De dreamy zanger is terug met een nieuw album, maar denk maar niet dat hij het wil hebben over zichzelf. Nieuwsgierig? Je checkt het interview op pagina 88.

SEX STRUGGLES

VJ farts, een condoom niet omkrijgen of een krakend bed: wij hebben de ongemakkelijkste en meest herkenbare ‘normale’ situaties tijdens seks voor je op een rijtje gezet. Just so you know you’re not alone. Je leest ze op pagina 110 en 111.

ABONNEER!

Heb je nog geen abonnement op CG!? Shame on you! Jij wil toch ook een jaar lang 4x een verse CosmoGIRL!? Wanneer je nu een abonnement afsluit voor 4x CosmoGIRL! ontvang je daar bovendien nu een Most Wanted set (t.w.v €52,96) óf een make-up set van Ariane Inden bij(t.w.v. 50,50)!

So, here’s what you’re going to do. Nog geen abonnee? Ga dan naar Cosmogirl.nl/abonnement en sprint in de tussentijd naar de winkel voor het CG! Girl power issue, want deze wil je lezen!

LEES OOK:

Beeld: Daniel Matallana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen