cosmogirl cover

CG!’s Global issue #3 is out now!

We zijn alweer drie maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! Nadat jullie ons lieten weten graag meer te willen lezen over de wereld en de planeet, konden we natuurlijk maar één ding doen: een Global issue maken!

Na het lezen van het brand new Global issue weet jij alles over voluntourism, het heelal, reuse, relove en recycle én kun je die hottie op vakantie versieren met ons flirt woordenboek.

Cover girl

De knappe Kiernan Shipka betovert iedereen als Sabrina The Teenage Witch en liet haar eigen magie op ons los terwijl ze vertelde over girl power, downtime rituals, het belang van self-care en over haar grote rol als Sabrina! Het interview en de shoot met Kiernan Shipka (en met té schattige puppy’s) bestaat maar liefst uit tien(!) pagina’s.

Fashion&beauty

Bij het thema Global horen natuurlijk ook dingen als reizen en vakantie! En dat kan natuurlijk niet zonder een leuk badpak of bikini. Op pagina 12 & 13 vind je daarom enough fashionable swimwear om in te fleeken! Op vakantie kunnen leuke summer essentials natuurlijk ook niet ontbreken. Van bandana tot strandtas en van slipper tot oorbel, zijn pagina 58 & 59 helemaal gevuld met accessoires die onze zomeroutfit compleet maken, met onder andere dé zomer trend van 2019: het zonnebrilkoordje! 

Born to lead

Curvy supermodel Joann is onze nieuwe beautiful columnist en vult pagina 30 & 31 met haar hersenspinsels!  In dit issue heeft de knappe blondine het over musthaves en memory making.

Voluntourism

Vrijwilligerswerk in het buitenland is goed bedoeld, maar een slecht idee. Op pagina 34 t/m 38 lees je waarom je beter geen vrijwilligerswerk kunt doen en hoe je op een andere manier je steentje kunt bijdragen. Ook vind je een checklist die je in gedachte kunt houden bij je zoektocht naar een vrijwilligers project.

Make-over magic

Wij hebben in dit issue weer een lezeres blij gemaakt een magic make-over! Net zoals lucky winnares Sanne kreeg ook Yasmine een compleet nieuwe look.

Elle Fanning over Teen Spirit

CG! vloog voor de nieuwe film Teen Spirit ‘even’ naar LA om actrice Elle Fanning, writer & director Max Minghella én executive producer Jamie Bell te interviewen en dat was zeker geen straf! Zo kwamen wij erachter hoe Elle omgaat met tegenslagen en wat de moeilijkste scène was om te schieten! Je leest het op pagina 90 t/m 93. Exciting!

Haley Lu Richardson over Five Feet Apart

Stel: je hebt taaislijmziekte en wordt in het ziekenhuis verliefd op een medepatiënt, maar door je ziekte moet je altijd minimaal anderhalve meter afstand houden. Dat is waar de film Five Feet Apart met Haley Lu Richardson en Cole Sprouse over gaat. CG! belde met Haley om het te hebben over deze heftige rol en hoe het was om Cole als tegenspeler te hebben. Haar antwoorden lees je op pagina 94 & 95.

Alles over het heelal

It’s written in the stars, maar dan moet je deze wel kunnen lezen! Op pagina 96 t/m 99 leggen wij je uitgebreid uit over het mysterieuze, prachtige en oneindige heelal. CG! reached for the moon and landed among the stars (en planeten) to find out! Zo kom je er onder andere achter waar de twaalf huizen voor staan en hoe het precies zit met je sterrenbeeld en ascedant.

Talk flirty to me

Heb je geen talenknobbel maar wil je wel die local cutie op vakantie versieren? Wij schreven op pagina 105 een flirt guide waarmee jij die hottie kunt fixen! Me gustas!

Sex Facts

Op pagina 111 vind je de gekste, leukste en grappigste feitjes op het gebied van seks from all around the world. Benieuwd op wat voor bed 1 op de 10 baby’s zijn verwekt en weet jij in welk land ze speciale seks hutjes hebben? Extra goed excuus om de nieuwe CG! te halen to find out!

And many, many, many more!

Dit is natuurlijk pas het topje van de ijsberg van wat er in CosmoGIRL! Global issue #3 te lezen is, dus haast je naar de winkel want vanaf vandaag is de nieuwste CG! verkrijgbaar.

Abonneer!

Heb je nog geen abonnement op CG!? Shame on you! Jij wil toch ook een jaar lang 4x een verse CosmoGIRL!? Wanneer je nu een abonnement afsluit voor 4x CosmoGIRL! ontvang je daar bovendien nu een The Body Shop Tea Tree set bij (t.w.v €33,00)!

So, here’s what you’re going to do. Nog geen abonnee? Ga dan naar Cosmogirl.nl/abonnement en sprint in de tussentijd naar de winkel voor het CG! Global issue, want deze wil je lezen!

LEES OOK: 

Beeld: Allie Holloway

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen