cosmogirl cover

CG!’s In Bloom issue #2 is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt!

Na het lezen van het brand-new In Bloom issue weet jij precies hoe te dealen met verlegenheid en mood swings, weet jij door CG!’s grote spaarguide hoe je de toekomst van je dromen kunt afforden én word je een pro in flirten!

Covergirl

Op onze brand-new cover staat de gorgeous Emma Chamberlain! Emma doodde vroeger haar tijd door YouTube-filmpjes te kijken en dacht op een dag: what the hell, I’ll give it a try. Inmiddels zijn we 8,5 miljoen volgers verder en heeft Emma infinite powers. Wat ze hiermee gaat doen? She’s still figuring that out.

Je leest het complete interview met Emma over social media, haters en haar life op pagina 10 t/m 20.

CG! cover

Fashion & beauty

Op pagina 48 vind je het XL Trend Book met alle trends voor de zomer van 2020, check je op pagina 55 duurzame must-haves to save our planet en leer je op pagina 58 hoe je je outfit met laagjes kunt stylen.

Op pagina 62 lees je vervolgens in een compleet haarverfdossier alles wat je moet weten als je voor het eerst je haar gaat verven. Of je nu naar een pro gaat of gaat DIY-en.

You

Op pagina 28 kun je quizzen of jij een introvert  of een extravert bent. Weten of je een introvert of extravert persoon bent, kan je helpen om keuzes te maken die passen bij jouw persoonlijkheid, om jezelf beter te begrijpen en om anderen beter te begrijpen!

Je leert op pagina 30 hoe je van shy naar shine kunt gaan. No crime in verlegen zijn, maar het kan vooral voor jezelf vervelend zijn. Ook lees je op pagina 36 alles over mood swings en hoe je ermee dealt.

Als kers op de taart vind je op pagina 42 een complete confidence guide, want we gunnen bij CG! iedereen een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Handle je crazy schoolschedule

Vanaf pagina 66 lees je hoe je alles voor elkaar krijgt en hoe je nooit meer te laat voor school komt, hoe slecht het is om nachten door te halen én leer je zelfs easy hacks om je gemiddelde te boosten!

Harry Styles

Voor alle Harry-lovers out there: op pagina 74 vind je een uitgebreid interview met deze hottie over zijn album Fine Line, tour en meer!

Lauv

Ook Ari Staprand, aka Lauv, spraken we over zijn nieuwe album ~how i’m feeling~, zijn mental struggles en hoe hij hiermee omgaat. Je leest het complete interview op pagina 82!

lauv

This is me

Als body positivity een persoon was, zou het de 19-jarige Tessa zijn. Op haar achtste kreeg ze kokend water over zich heen, waardoor ze brandwonden opliep op haar linkerarm, borst, buik en been. Je leest haar hele verhaal op pagina 45.

I Still Believe

Get the tissues out! Als KJ Apa al moest huilen om het script van zijn nieuwe film I Still Believe, weet je dat het een tearjerker 2.0 wordt die je MOET zien. We spraken hem over zijn nieuwe filmrol in Los Angeles.

Wist je by the way deze dingen als over KJ Apa?

i still believe

CG!’s spaarguide

Heb jij al je financiën op orde? Of ben je er zo een die niet begrijpt hoe leeftijdsgenoten dat voor elkaar krijgen? Don’t worry, dat laatste begrijpen wij helemaal. Samen met verschillende CG!-lezeressen helpen we je op pagina 78 t/m 81 op weg naar een decent spaarrekening, zodat jij zonder zorgen op kamers kunt gaan, een tussenjaar kunt nemen of gewoon iets leuks kunt kopen.

Spooky stories

Spooky dingen gebeuren niet alleen in horrorfilms. Verschillende CG!-lezeressen kunnen dat confirmen met hun eigen, waargebeurde, creepy stories op pagina 84. Maar wij geloven ze liever niet…

Lees hier nog meer horror stories!

Q(ueer) & A

Het is 2020, en dat betekent dat we bijna allemaal wel weten dat ‘gender’ iets is dat je voor jezelf kunt bepalen. Toch zijn er vast gender-related vragen waar je wél het antwoord op wil weten, maar die je niet durft te stellen. Je leest CG!’s anwers op pagina 90!

Flirt guide & how to kiss

How exactly do you flirt? Dat is een goede vraag. Op pagina 92 vind je daarom een easy-to-learn flirt guide en lees je hoe je iedereen voor jouw charmes laat vallen, zonder jezelf voor schut te zetten. Wel zo fijn.

Een good kisser worden is honestly pretty difficult to tell. De tips op pagina 94 geven je de confidence boost die je nodig hebt om je kissing game strong AF te maken.

WIN: een jaar lang gratis donuts van Dunkin’

O-M-G. Als dit niet de beste prijs OOIT is, weten wij het ook niet meer. Eén lucky winnaar mag een jaar lang gratis donuts ophalen bij onze fave donutketen. YUMMY!

Wist je dat Dunkin’ nu ook een delivery service heeft?

ABONNEER!

Heb je nog geen abonnement op CG!? Shame on you! Jij wil toch ook een jaar lang 6x een verse CosmoGIRL!? Je krijgt nu zelfs extra korting op je jaarabonnement! Ontvang 6x CosmoGIRL! voor maar €24,95 i.p.v. €35,94 (31% korting)! Ben jij een sieraden lover? Sluit dan nu een abonnement voor €29,95 af en ontvang 6x CosmoGIRL! + Tassel Drop Necklace van Ania Haie ter waarde van €55!

So, here’s what you’re going to do. Nog geen abonnee? Ga dan naar Cosmogirl.nl/abonnement en sprint in de tussentijd naar de winkel voor het CG! In Bloom issue, want deze wil je lezen!

Wil je CosmoGIRL! liever eerst een paar keer uitproberen voordat je je commit aan een jaarabonnement? Dan kun je nu extra voordelig 4x CosmoGIRL! krijgen voor maar €14,95! Bovendien wordt het tijdschrift gewoon gratis thuisbezorgd en stopt het abonnement automatisch. Klik HIER voor de actie.

Ook leuk om cadeau te doen aan je bestie!

Liever het magazine online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

cosmo

Check hieronder alvast een kleine preview van het nieuwe In Bloom issue!

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen