column

Column Joann: Coronja, Coronee

Wij zijn fan van Joann! Vanbinnen is ze minstens net zo mooi als vanbuiten. Haar motto? ‘If you’re lucky enough to be different from everyone else, don’t change’, en dat is precies waar wij ook voor staan. In ieder issue van CG! deelt ze haar leuke, gekke en mooie hersenspinsels met ons.

JOANN VAN DEN HERIK

Deze knappe lady ken je probably van Curvy Supermodel, waarin ze als derde(!) eindigde. Ze is niet de enige in haar familie die modellenwerk doet; haar nichtjes Bella en Gigi Hadid zijn al bekende gezichten in de modellenwereld. Joann is heel erg bezig met body positivity, en is op social media dan ook erg actief om hier meer aandacht voor te krijgen. Met haar 160k volgers heeft ze een groot bereik om haar boodschap over te brengen en nu kun jij, als lezeres van CG!, ook Joanns columns lezen. Hoe leuk!

Coronee, coronja

Ik heb lang nagedacht of ik deze column wel aan corona moest wijden. Je wordt er immers mee doodgegooid en ik kan me voorstellen dat jullie weleens iets anders willen lezen. Toch heeft het virus op ons allemaal een huge impact gehad. Ineens zaten we met z’n allen thuis. Geen school, geen werk en minder contact met familie en vrienden dan je zou willen, Zoiets groots kon ik dus eigenlijk niet onbesproken laten.

Net als voor velen van jullie, zagen mijn dagen er plotseling heel anders uit. Ik zou in maart voor castings naar New York gaan, maar aan dit avontuur kwam al een eind nog voor het goed en wel begonnen was. Ook evenementen en jobs in Nederland werden uitgesteld of gecanceld. Tja, wat doe je dan? Het zit niet in mijn aard om bij de pakken neer te gaan zitten, dus ik ging op zoek naar een andere invulling van mijn dagen. Ik was in ieder geval niet van plan om met een zak chips op de bank Netflix uit te spelen. Ik dacht: ik ga dingen doen waar ik normaal de tijd niet voor neem. Dat bleek een goed idee, want daardoor heb ik voor mezelf een positieve draai aan deze crisis kunnen geven en andere kanten van mezelf ontdekt.

En dus heb ik besloten deze column wel aan corona te wijden, maar niet aan the bad stuff about it. Natuurlijk heeft het virus veel leed veroorzaakt. Mijn hart gaat uit naar iedereen die iemand heeft verloren of die op een andere manier door het virus is getroffen. Maar ik wil juist proberen een sprankje licht jullie kant op te sturen door de positieve dingen te noemen die ik uit deze situatie gehaald heb.

Benieuwd over welke positieve dingen Joann het heeft? Het volledige column kun je nu lezen in CG!’s The Love Special #3

LEES OOK:

Beeld: Instagram @joannvdherik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen