Joann

Column Joann: Happier Mind, Happier Life

Wij zijn fan van Joann. Vanbinnen is ze minstens net zo mooi als vanbuiten. Haar motto? ‘If you’re lucky enough to be different from everyone else, don’t change’. En dat is precies waar wij ook voor staan. In ieder issue van CG! deelt ze haar leuke, gekke en mooie hersenspinsels met ons.

Joann van den Herik

Deze knappe lady ken je probably van Curvy Supermodel, waarin ze als derde(!) eindigde. Ze is niet de enige in haar familie die modellenwerk doet; haar nichtjes Bella en Gigi Hadid zijn al bekende gezichten in de modellenwereld. Joann is heel erg bezig met body positivity, en is op social media dan ook erg actief om hier meer aandacht voor te krijgen. Met haar 153k volgers heeft ze een groot bereik om haar boodschap over te brengen en nu kun jij, als lezeres van CG!, ook Joanns columns lezen. Hoe leuk!

Teaser

Om je alvast een klein voorproefje te geven van de nieuwste column van Joann, hebben wij een mini teaser voor jou uit het nieuwste Mind issue van CosmoGIRL!:

‘Je mind is iets bijzonders. Het stuurt je soms een richting op zonder dat je dat zelf doorhebt. Je ziet iets en onmiddellijk krijg je daar gevoelens of gedachten bij. Denk maar eens aan die mindf*cking foto’s als #thedress. Ook de foto hieronder ging een tijd geleden viral. Zie je die paar glanzende benen? Of toch witte benen met verfstrepen? Probeer nu maar weer eens die glanzende benen te zien… En nog zoiets: zkr wtn dt j dr knt lzn tch?

joann

Shiny legs of witte verfstrepen?

 

joann

#thedress; wit en goud of zwart en blauw?

What I’m trying to say is dat je mind heel makkelijk een loopje met je kan nemen. Dat kan in dit soort gevallen grappig zijn, maar je kunt jezelf ook gek (laten) maken. Een goed voorbeeld daarvan is Temptation Island Vips. Het is shocking om te zien hoe een slimme montage iemand helemaal tot wanhoop drijft. De combinatie van de juiste beelden en de quotes zorgt dat je mind het verder gaat invullen. Strange, toch?

Ik heb jarenlang dingen voor mezelf ingevuld. ‘O, zij vindt me niet aardig, zal wel komen doordat ik te dik ben.’ Maar dat vulde ik in op basis van mijn eigen onzekerheden. Nu ik me daar bewust van ben, weet ik dat je met deze gedachten juist negatieve dingen aantrekt. Sinds ik positiever denk, zijn er vaker mensen naar mij toe gekomen die zeiden: ‘Je bent zo zelfverzekerd, dat zie je gewoon als je een kamer in loopt.’ Dát is pas een compliment.’

Wil je verder lezen en weten welke tips Joann heeft voor jullie over mindset? Je kunt het lezen in de nieuwste CG! Mind issue dat nu in de winkels ligt!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @joannvdherik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen