Joann

Column Joann: If I’m a boss babe, so are you

Wij zijn fan van Joann! Vanbinnen is ze minstens net zo mooi als vanbuiten. Haar motto? ‘If you’re lucky enough to be different from everyone else, don’t change’, en dat is precies waar wij ook voor staan. In ieder issue van CG! deelt ze haar leuke, gekke en mooie hersenspinsels met ons.

JOANN VAN DEN HERIK

Deze knappe lady ken je probably van Curvy Supermodel, waarin ze als derde(!) eindigde. Ze is niet de enige in haar familie die modellenwerk doet; haar nichtjes Bella en Gigi Hadid zijn al bekende gezichten in de modellenwereld. Joann is heel erg bezig met body positivity, en is op social media dan ook erg actief om hier meer aandacht voor te krijgen. Met haar 160k volgers heeft ze een groot bereik om haar boodschap over te brengen en nu kun jij, als lezeres van CG!, ook Joanns columns lezen. Hoe leuk!

If I’m a boss babe, so are you

‘Vroeger liet ik wat ik dacht te kunnen bereiken in het leven vaak afhangen van de meningen van anderen. Te dik voor een model, te slim om niet te gaan studeren, te Brabants voor Hilversum, etc. Nu probeer ik meningen van anderen te gebruiken als uitdagingen: oké, ik ben voller, maar er zijn tegenwoordig genoeg prachtige voorbeelden van plus size modellen die een carrière kunnen hebben in de modellenwereld. Dus waarom zou dat voor mij onmogelijk zijn? Of: ja, mijn studie afmaken aan de universiteit zou een logische keuze zijn, maar logische keuzes geven je niet altijd de meeste joy. Kijk eens wat een geweldige ervaringen ik nu opdoe en hoeveel prachtige mensen ik ontmoet. En nu niet studeren, betekent niet nooit meer studeren. Waarom zou je jezelf in een hoekje laten duwen? Je moet gewoon alle opties voor jezelf openhouden en goed naar jezelf luisteren. Je afvragen: waar word ik echt gelukkig van? En niet: wat vinden anderen dat goed voor mij is?’

Het volledige column van Joann kun je nu lezen in CG!’s Boss Babe Issue!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @joannvdherik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen