Hoofdafbeelding Cg! (6)

Coronadip? Doe mee met CG!’s Fun February!

Uit onderzoek blijkt dat het aantal depressieve klachten onder jongeren aanzienlijk is toegenomen tijdens de coronacrisis en wij waren dan ook in desperate need for some positive vibes. Daarom organiseert CosmoGIRL! komende maand ‘Fun February’! Wat dat inhoudt? Well, een heleboel fun stuff op ons Instagram-account…. #CGFunFebruary

CG!’s Fun February

De hele maand februari zal in het teken staan van positiviteit en dat zal allemaal terug te zien zijn op ons eigen Instagram-account (dus make sure to follow @cosmogirl_nl!). Denk aan Q&A’s, movienights, livestreams, games en giveaways!

Iedere vrijdag zullen wij op Instagram de planning voor die week erna posten, zodat je precies weet wat je wanneer kunt verwachten.

Week 4 van #CGFunFebruary

MAANDAG – 22 FEBRUARI

De laatste week van #CGFunFebruary beginnen we met een Netflix Party! Via Scener kan je ‘samen’ een film op Netflix, Disney+, Prime of HBO kijken, terwijl je ondertussen met elkaar kunt chatten. Overdag kun je in onze Stories stemmen op welke film jij graag zou willen zien. Wil jij erbij zijn? Het enige wat je hoeft te doen is de Google Chrome extensie van Scener te downloaden en een account aan te maken op Scener.com. Vervolgens kan je naar ons account op Scener gaan, waar je vanaf ongeveer 19:55 uur op ‘Join Watch Party‘ kunt klikken (je moet hiervoor dus wel in Google Chrome zitten!). Nu kom je in de Scener omgeving terecht, waar we met elkaar kunnen chatten, terwijl we ondertussen een film kijken!

De film zal rond 20:00 uur starten. Helaas kun je alleen meekijken als je zelf ook een Netflix-account hebt. Sla de popcorn maar vast in!
Ohja, en houd onze feed in de gaten voor een leuke giveaway…


DINSDAG – 23 FEBRUARI

Dinsdag 23 februari is het tijd voor een Q&A met CG!’s online redacteur/manager Guylou! Guylou gaat over alles wat CG! online doet, dus wees niet bang om al je vragen op haar af te vuren via de vraagsticker in onzer Stories (deze zal in de ochtend gepost worden).


WOENSDAG – 24 FEBRUARI

Woensdag 24 februari is het aan art director Saskia de beurt om al jullie vragen te beantwoorden! Saskia is de creative person achter de hele uitstraling van CosmoGIRL!. Zij neemt alle tekstinput en maakt er vervolgens het amazing tijdschrift van dat jullie kennen. Benieuwd hoe ze de pagina’s CG!-style opmaakt en welke programma’s ze hiervoor gebruikt? Je ziet het in onze Stories!

DONDERDAG – 25 FEBRUARI

Donderdag 25 februari gaan we via Zoom een grote CG! quiz organiseren! Een quiz waarin allerlei soorten vragen voorbij komen, van films en series, tot celebs en actualiteit. Hoeveel vragen raad jij goed?

Wil jij erbij zijn? Houd dan onze Instagram feed in de gaten…

VRIJDAG – 26 FEBRUARI

And last but not least sluiten we #CGFunFebruary af op 26 februari (sad) met iets geheims op onze feed. Deze hele maand stond in het teken van eenzaamheid en depressieve gevoelens vanwege corona tegen te gaan, dus we zullen ook met dat idee in mind met iets leuks. afsluiten.

Ohja, en vergeet ook niet de hele week onze feed in de gaten te houden voor (heel veel) leuke winacties (ook nog op de allerlaatste dag van februari) en te posten met de hashtag #CGFunFebruary. See you there!

Cg! Fun February

Psst, wist je ook dat CG!’s nieuwste More Love/Love More issue nu uit is? Bestel ‘m hier of neem hieronder een abonnement!

Cover
NEEM NU EEN ABONNEMENT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen