More Love/Love More issue

CosmoGIRL! #1 More Love/Love More issue is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! We proudly present: het More Love/Love More issue!

Op de cover van het brand-new More Love/Love More issue staan famous TikTok-zusjes Charli & Dixie D’Amelio en geven we een kijkje in hun wereld van average teens naar de grootste TikTokkers on earth. Ook geven we een een spoedcursus stemmen, lees je alles over soulmates & spirituele banden, delen we beauty looks van de ’90s en hebben we het over hoe de lockdown je body image beïnvloedt.

Het nieuwe More Love/Love More online bestellen? Dat kan HIER!

Ready voor een korte recap over wat je allemaal nog meer kunt verwachten in de nieuwste CosmoGIRL!? Here we go!

Covergirls

Picture this: jij en je zus zijn average teens, doen TikTok-dansjes en maken video-s waarin jullie playbacken op jullie favoriete tracks. En dan, BOOM. Een paar maanden later hebben jullie miljoenen volgers, bieden platenlabels jullie geld om op de nieuwste hits van hun artiesten te dansen, willen allerlei merken jullie sponsoren en vragen celebs jullie om collabs. Je opent Snapchat en jij en je vrienden zijn ineens het nieuws van de dag, met iedereen die speculeert over, well, alles; van je relaties tot je skincare routine. En ondertussen deal jij gewoon nog met all the typical teen stuff: school, vrienden, liefdesverdriet, je zus die zonder te vragen je favo shirt leent… Het is insane om te bedenken dat het nog maar iets langer dan een jaar geleden is dat Charli D’Amelio dansfilmpjes begon te posten op TikTok. Vlak daarna downloadde haar zus Dixie de app, gevolgd door hun ouders Heidi en Marc. Benieuwd naar het verhaal van de zusjes? Je duikt hun wereld in op pagina 10 t/m 17.

Cos2101 Lr Preview

VOTE!

Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. En we don’t know about you, maar veel jongeren vinden politiek niet het meest juicy onderwerp ever, ook a; weten we hoe important het is. Het gaat in the end om mensen die ons land besturen en keuzes voor ons maken. Daarom, voor iedereen die het saai of ingewikkeld vindt, vind je op pagina 18 en 19 een spoedcursus voting, CG! style.

Body Image

De nieuwe wereld waarin we al veel langer dan gehoopt leven, got us Bored met een hoofdletter b eb zoekende naar afleiding. We bakten bananenbrood, we keken Tiger King. We hesen onszelf in lange jurken en gebreide truien in the name of Folklore (nee, just me?). Maar of je nu vlagen van puzzelverslavingen had of enthousiast aan het Chloe Thingen was één ding bleef onveranderd: het eindeloos (alleen) thuiszitten. Nu, bijna een jaar later blijkt dat deze nieuwe wereld – die ons veilig houdt – bewezen schadelijk is voor mensen die struggelen met mental health disorders. Alles hierover lees je op pagina 34 t/m 37.

The fight guide

Liever hebben we nooit ruzie, maar een meningsverschil of een irritatie die uit de hand loopt, overkomt de besten. Don’t worry, het is alleen belangrijk dat je op de goede manier ruziet. Want ja, die is er. Je vindt de Fight Guide op pagina 40 & 41.

Copy the cat eye

Gecombineerd met ’60s-inspired looks – zoals megamultitalent Sabrina Carpenter ze showt op de foto’s op pagina 46 t/m 51 (die geschoten zijn door haar zus!) – is-ie basically complimentjes galore. Check bovengenoemde pagina’s to copy the cat eye.

Acne, go away!

Was er maar een magic spell die al je skin issues in één keer kon oplossen… Gelukkig komen wij met the next best thing op pagina 56 t\m 59!

TikTok-trends

Het bestaat nog helemaal niet zo lang, maar we kunnen ons al geen leven zonder TikTok meer voorstellen. Is het niet omdat de dansjes, challenges, pov’s en hacks ons for hours entertainen, dan wel omdat er major fashion inspo te vinden is. Wij zetten op pagina 64 t/m 67 onze fave TikTok-trends op een rijtje.

Volg je CosmoGIRL! trouwens al op TikTok? @cosmogirlnl

Sleep = Bae

Weet je nog dat je vroeger nooit naar bed wilde? Let’s all laugh together, want nu is slaap LIFE. Gelukkig maar, want sleep is good voor beauty and braind! O, én vains. En pains. Waarom lees je op pagina 72 en 73.

Belly Bloat

Een opgeblazen buik hebben we (bijna) allemaal weleens. Het voelt én ziet eruit alsof je een ballon hebt ingeslikt. Maar hoe kom je er eigenlijk aan? Of liever: hoe kom je ervan af? Op pagina 76 & 77 vind je een lesje body science.

Spiritual soulmate talk

Warning: dit artikel is niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor een beetje zweven. Soulmates kent bijna iedereen, maar wist je dat er op spiritueel vlak nog meer soorten relaties bestaan? Over hoe dat precies zit en wat ermee kunt, kletsen we je op pagina 82 en 83 even bij.

See the signs

Don’t ignore the flags! Natuurlijk weet je nooit zeker of jullie meant to be zijn, maar er zijn wel signalen waaraan je kunt herkennen of bae een keeper is of niet. De rode én groene vlaggen vind je op pagina 90.

How to stalk the unstalkable

Is je potential date onvindbaar op socials? Don’t need Catfish’s Nev for that. Hulp vind je op pagina 95!

ABONNEMENT

CosmoGIRL! elke twee maanden op de mat hebben liggen? Neem dan een abonnement! Scoor nu 6x CosmoGIRL! met 33% korting en betaal maar €19,95 (i.p.v. €29,95).

Liever CosmoGIRL! online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

Fotografie: Jabari Jacobs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen