Covermadison

CosmoGIRL! #2 Own Your Power issue is out now!

We zijn weer twee maanden verder en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe CosmoGIRL! #YAS! Ons team heeft keihard gewerkt om voor jou weer een prachtig issue uit te brengen, en dat is gelukt! We proudly present: het Own Your Power issue!

Op de cover van het brand-new Own Your Power issue shined de pretty Madison Beer. In het nummer lees je alles over haar muziek en mental health, leer je everything you need to know over het starten van je eigen bedrijf, lees je wat toxic positivity is, check je cute tiny tattoos die je nu wil én vertellen wij je alle tips & tricks om over een broken heart te komen.

HET NIEUWE OWN YOUR POWER ISSUE ONLINE BESTELLEN? DAT KAN HIER!

Ready voor een korte recap over wat je allemaal nog meer kunt verwachten in de nieuwste CosmoGIRL!? Here we go!

Covergirl Madison Beer

Ze heeft de looks en voice of an angel en met haar muziek bestrijdt ze de demons in her mind. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor jou, hoopt ze. Covergirl Madison Beer deelt alle stories over haar nieuwe album Life Support, maar doet ook een boekje open over haar eigen mental health én beantwoordt een aantal fanvragen!

Inclusief GORGEOUS foto’s voor aan je muur van CG!’s very own shoot in het zonnige Los Angeles. Allemaal te vinden op pagina 10 t/m 19!

Cover madison beer cg

Begin Your Own Business

Blader je altijd meteen naar de Boss Babe zodra je een nieuwe CG! hebt, omdat een eigen business runnen ook jouw goal is? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij vertellen je all you need to know op pagina 24 en 25.

Toxic Positivity

Natuurlijk is de power of positivity undeniable, maar er is een dark side aan altijd zoeken naar de bright side of life. Op pagina 30 t/m 33 leggen we je uit wat ‘toxic positivity’ precies is en hoe je dit verruilt voor juist healthy optimisme.

Mediteren kun je leren

Everyone and their mother lijkt te zweren bij mediteren. Klinkt misschien suf, maar zo’n momentje voor jezelf kan veel goeds doen. Zeker nu! En suf hoeft het niet te zijn. Er zijn genoeg handige tools op pagina 38 en 39 om je, op een manier die bij jou past, op weg te helpen!

Interview met Zara Larsson

Ook kletsen we in dit issue bij met Zara Larsson! Het is namelijk alweer twee jaar geleden dat we de talented en gorgeous Zara Larsson spraken over hoe ze haar droom leefde. Dat doet ze nog steeds, ondanks auntie C die wat roet in het eten heeft gegooid. Via Zoom spraken wij haar over haar nieuwe album Postergirl en natuurlijk over feminisme, want zeg je Zara, dan zeg je Feminism. Mét hoofdletter F, ja. Je leest het op pagina 72 en 73!

Girls support girls: hoe jij kindness itself wordt

We know: real queens zouden each other’s crowns moeten fixen in plaats van met elkaar concurreren. Toch maken we ‘girls support girls’ niet altijd waar. CG! zocht op pagina 76 en 77 uit hoe we dat kunnen verbeteren, with a little help van Milou Deelen.

Beat the broken heart

Not gonna lie, er bestaat geen quick fix om over een break-up heen te komen. Gelukkig zijn er wel ways to speed up the process (en zijn wij er to get you through). Wij helpen je over je break-up heen in een uitgebreid artikel op pagina 84 t/m 87.

Hey there, little flirt!

Online daten is een vak apart. Je kersverse match lijkt precies jouw type, dus je wil indruk maken met een goede openingszin. Maar… Wat moet je zeggen? CG! verzamelde op pagina 94 de beste openingszinnen waarmee jij je potential love interest in no-time verovert!

Abonnement

CosmoGIRL! elke twee maanden op de mat hebben liggen? Neem dan een abonnement! Scoor nu 6x CosmoGIRL! met 33% korting en betaal maar €19,95 (i.p.v. €29,94).

Ook kun je nu een abonnement nemen waarbij je 12x CosmoGIRL! krijgt én 4 paar oorbellen van MyJewellery krijgt, voor maar €49,95!

Liever CosmoGIRL! online lezen? Ook dat kan! Koop de nieuwste editie hier.

Fotografie: Hudson Taylor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen